A 2017-ben horvát gólkirályi címet szerző Futács Márkó korábbi kijelentései ellenére mégis az NBI-et választotta. Nem a Diósgyőrt, amellyel hírbe hozták, hanem mindjárt a második helyen tanyázó MOL-Vidihez.

Egy hete még tárgyalni sem akart magyar klubbal Futács Márkó – most írt alá a Vidihez
Fotó: Kollányi Péter/MTI

A MOL-Vidi FC honlapján jelent meg egy közlemény arról, hogy a csapat megállapodott a válogatott támadóval arról, hogy Futács náluk folytatja pályafutását. 

Filipovics Vladan, Futács menedzsere egy hete a Nemzeti Sportnak azt mondta, 

„Nem tárgyalunk magyar klubokkal Márkóról. Több külföldi érdeklődés is befutott, jelenleg nem opció az, hogy Futács Márkó a Diósgyőr labdarúgója legyen”

A 196 centis csatár meghatározó tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző csapatnak, húszévesen egy éven át a Bundesliga 2-ben szereplő Ingolstadt játékosa volt, majd két éven VTK-nál, ahol Ligakupa-győzelemnek örülhetett, a Magyar Kupában pedig a döntőig menetelt – többek között Elek Ákossal az oldalán. A válogatottban is ekkor, 2014 márciusában mutatkozott be, Finnország ellen. Ezt követően újabb légiósévek következtek, két ít a bajnokságban, amely gólkirályi címet jelentett. A második spliti évében 17 találkozón háromszorx talált a kapuba.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cziboor
---Ittt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
namihami
Akkor vége a benziárzuhanásnak. Mostanról valamin, valahogy be kell hozni a kalóriapénzét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.