Hosszú Katinka exférje tavaly májusban nyilatkozott utoljára. Most azonban, 8 hónap hallgatás után, végre megtörte a csendet, és megdöbbentő bejelentést tett: sportágat vált. Shane azt a célt tűzte ki magának, hogy világbajnok golfozó legyen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Shane Tusup, az olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka korábbi edzője és férje új karrierbe vág. Ez derül ki Tusup új Facebook-bejegyzéséből, amiben arról ír, hogy golfozóként szeretne kijutni az olimpiára.

Az úszással azért szakít, mert már nem tud hova fejlődni edzői oldalon.

Tusup a közösségi oldalára feltöltött hosszú levelében leírta, szeretne profi golfos lenni, és mindent megtesz azért, hogy célját megvalósítsa.

Egy őrült, szinte lehetetlen célt vállaltam azzal, hogy profi golfozóként világbajnoki címet nyerjek

- írja Tusup a Facebookon.

Hozzátette:

Őszinte leszek veletek, az első alkalom amikor egy golf klubba mentem, tavaly augusztusban volt... Rögtön megfogott engem ez a sport, épp úgy, ahogy az úszás tette velem sok-sok évvel ezelőtt... A sok jó és rossz dolog után, ami 2018-ban történt velem, végül egy gyakorlópályán találtam magam, ahol golfozás közben végre el tudtam gondolkozni, lazulni. Habár augusztus óta gyakorlom a sportot, csak pár hete körvonalazódott ki tisztán előttem, hogy minden dilemmám megoldása az, ha teljesen megváltoztatom az eddigi karrierem, és mindent, amit az úszás által megtanultam egy sportról, most a golfban kell hasznosítanom.

Tusup őszintén vallott arról, hogy mind szakmailag, mind magánéletileg nehéz időket élt meg az utóbbi időben, azonban bizakodva tekint a jövő felé.

Nem tudom garantálni, hogy én leszek a legjobb, de azt garantálhatom, hogy én leszek az, aki a legkeményebben dolgozik

- zárja mondandóját Shane Tusup.

Forrás: Index, Blikk, m4sport.hu

Fotó: Instagram 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Nem tudom garantálni, hogy én leszek a legjobb, de azt garantálhatom, hogy én leszek az, aki a legkeményebben dolgozik"

Ėn hiszek Neked, sok sikert!
Eriksson
Továbbiakban csupán egy vaslédire van szüksége, aki megvalósítja golfos álmait. Ugyanúgy, mint az úszósportban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.