Hitetlenkedve mesélt a román edző a magyar futballmennyországról. Mivel a legtöbb magyar labdarúgóklubnál továbbra is hétpecsétes titokként kezelik a játékosok fizetését, így kénytelenek vagyunk közvetett forrásokból tájékozódni a sokakat joggal érdeklő témában. Ezért is különösen érdekes a Telekomsport.ro szombati cikke, amelyben egy átigazolási hír kapcsán egy neves román edzőtől idéznek – állítása szerint a Vidi FC vezető játékosmegfigyelőjétől származó – információkat a Garancsi István klubjánál adott fizetésekről és a klub költségvetéséről.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy klasszikusnak tűnő mondás mehet a levesbe

A hír ellenőrzést érdemel, de azért gyanús a közelmúltban az adómentes-keret emelésről hozott kormány-intézkedés

Az index.hu számol be „a Telekomsport.ro szombati cikkéről”, melyben a Mol Vidi FC-nél szokásos fizetésekről ír: „a székesfehérvári csapatnál a havi 1,5-2 millió forintos fizetés a semmi különös kategória, a legjobban fizetett játékosok pedig 15-16 milliót vihetnek haza havonta. ”.
Nekem a dologról az a vicc ugrik be, hogy „s ha megfizetik?”! Pontosabban az ugrik be, hogy ez idejét múlt, vagy a magyar focira már nagyon nem klappol.
Sőt, hogy egy másik vicc poénját is idehozzam: már nem csak fizetgetnek, de ők mégis csak (dolgozgatnak) focizgatnak!
S aki ezen felháborodik annak ajánlom figyelmében a manapság már szó szerint napról napra bővülő kormányzati stábok fizetéseit! =))
namihami
És ha kevesellnék a dolgozók, akkor a MOL hajlandó lesz a benzinár korrigálásával javítani a sztárok jövedelmét. Az még úgyis túl alacsony a világverő fiúk dotálásához képest. És a focisták teljesítménye hatalmas lökést ad a munkateljesítmény ugrásszerű javulásához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.