Havi 10 ezerért kaptak állami lakást a profi futballisták Balmazújvárosban. Olyan olcsón juttatták lakáshoz őket, hogy azon már pénzt bukott az önkormányzat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A harmadosztály felé robogó helyi futballcsapatnál is milliós fizetések vannak, mikközben elvették a helyet a nagyszámú balmazújvárosi rászoruló elől. Az "Esély otthon" programra megítélt 198,7 millió forintról van szó, amit önkormányzati lakások felújítására kapott az önkormányzat, azzal a feltétellel, hogy a munkálatok 2019. április 20-ig befejeződnek, a kész lakásokat pedig helyi, pályakezdő fiataloknak adják ki. Ez a pofátlan plebejusság. Független? politikus? Nézzünk szembe a valósággal, csak egy fideszcsicska!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Uniós támogatás volt, EFOP-1.2.11-16 Esély Otthon program. Nem a havi több milliót kereső labdarúgók támogatásáról szólt a történet. Az "Esély otthon" programra megítélt 198,7 millió forintot az önkormányzati lakások felújítására kapta az önkormányzat, azzal a feltétellel, hogy a kész lakásokat pedig helyi, pályakezdő fiataloknak adják ki, nem az agyontámogatott labdarúgókra.
szechenyi-palyazatok.hu/wp-content/uploads/2017/01/esely_otthon_telepulesek.pdf
adrenalink
De jó a balmazújvárosiaknak! Feltételezem, hogy ott már egyetlen helyi lakosnak sincs lakhatási gondja...
sokanvagyunk
@Shikari: Akkor támogassuk ezeket a vagyonkezelőket is, akik a gazemberségből sportot űznek?
DR PRÉDlKÁTOR
@Shikari: téged is támogathatnának, hogy ne kelljen itt szenvedned a Propelleren...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.