A 2025-ös vagy a 2027-es világbajnokságra pályázunk – erősítette meg Gyárfás Tamás. Orbán Viktor titokban tárgyal a FINA igazgatójával a budapesti vizes vb-ről – írta szerdai közleményében Sermer Ádám, a Liberálisok politikusa, aki szerint a miniszterelnök pénteken fogadja Cornel Marculescut a Parlamentben. A közleményben csupán a Marculescu-látogatás számít újdonságnak, azt ugyanis, hogy hat másik mellett a magyar nemzeti szövetség is bejelentkezett 2025-ös és a két évvel az utáni vizes világbajnokság rendezési jogáért, már tavaly novemberben bejelentette a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Baljós árnyak, még baljósabb aspektusokkal

Orbán újabb vizes-VB-t akar

Hiába no az arra illetékes elvtársak sokat, nagyon sokat kerestek a bulin. Annyira, hogy szívesen megismételnék. Ami már magában sem éppen rózsás jövőt sejtett. Azonban az igazi árnyék az az a nyilatkozat, amit a manapság más jellegű, pontosabban csak más területeken kifejtett, szokásai okán közismert Gyárfás mester adott a témában.
Arról beszélt, hogy hátrányban vagyunk az Orbán által megvágyott évtized-közepi újabb VB rendezése ügyében, mert – most fijjej Wazze – mert más pályázó városok „sokkal jobban el vannak látva a szükséges létesítményekkel”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.