A Hősök terén és a mellette húzódó Olof Palme sétányon óriás kivetítőkön is követhetik az ünnepi Európa-bajnokság mérkőzéseit a szurkolók. A Szurkolói Zóna érdekes programokat kínál a 2020-as torna idején.

A 2020-as labdarúgó Euórpa-bajnokság négy találkozójának Budapest adhat otthont. Azok a szurkolók, akik nem jutottak be a Puskás Ferenc Stadionba, a Hősök terén felállított Fan Zone-ban (azaz szurkolói faluban) élvezhetik a futballünnep hangulatát – jelentette be Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

A Fan Zone két részből áll majd:

a Futballfalu (Football Village) az Olof Palme sétányon kap helyet; a Óriáskivetítős Terület (Public Screening Area) pedig a Hősök terét foglalja majd el. Utóbbin a szurkolók több kivetítőn követhetik az Európa-bajnokság mérkőzéseit,

de szurkolói aktivitások, sportos és különböző közösségi programok is szórakoztatják majd a látogatókat, akik remélhetőleg megtöltik a Szurkolói Zónát. A helyszín mintegy 40 000 résztvevő befogadására lesz alkalmas.

A Hősök terén is lehet majd a foci-Eb nézni

A Futballfalu szintén színes programokkal, sportolással, vásársorral várja majd az érdeklődőket az Eb ideje alatt egésznapos nyitva tartással – írta az MLSZ honlapja.

A Szurkolói Zónában (Fan Zone) koncerteket is hallgathatnak a szurkolók, lesz csókkamera, tánckamera, minifoci, Teqball, csocsó, lábtenisz és a Nap Legkreatívabb Szurkolóit is díjazni fogják.

Tervben van még egy VIP-zóna kialakítása is a közelben, ami az UEFA-család, a kiemelt partnerek és meghívottak számára biztosít majd magas színvonalú szórakozást.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MLSZ)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Esetleg egy kis nyugdíjemelés? Nem férne bele? Ha már annyira jól teljesítünk. A foci meg rohadtul nem érdekel. De ez meg magánügy. Lehetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.