Mindkét sportoló ha kevéssel is, de előrelépett.

Fucsovics és Babos is egyre feljebb a világranglistán

Fotó: Facebook

Fucsovics Márton két helyet javítva előző heti pozícióján 36. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Az élen továbbra is a szerb Novak Djokovic áll.

A 27 éves nyíregyházi játékos – akinek eddigi legjobbja a 35. hely – a múlt héten negyeddöntőig jutott Rotterdamban, legközelebb pedig a jövő héten, a dubaji tornán szerepel.

Hollandiai legyőzője, a japán Nisikori Kej megelőzte Roger Federert, és feljött a hatodik helyre. A rangsorban ez volt az egyetlen változás az élcsoportot tekintve. Djokovic mögött Rafael Nadal a második, Alexander Zverev pedig a harmadik.

A női teniszezők világranglistáján viszont több változás is történt az élcsoportban, Babos Tímea pedig egy helyet javítva jelenleg a 99. a rangsorban.

Az élen továbbra is a japán Oszaka Naomi áll, közvetlenül mögé viszont feljött a román Simona Halep és az amerikai Sloane Stephens, az eddig második cseh Petra Kvitova pedig visszacsúszott negyediknek.

Babos párosban változatlanul a harmadik világbajnok társával, a francia Kristina Mladenoviccsal holtversenyben.

Az eheti, budapesti WTA-tornán főtáblás magyarok közül Stollár Fanny a 121., míg Bondár Anna a 223., a selejtezőben érdekelt Arn Gréta pedig a 443. a WTA rangsorában.

(hvg.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.