Főként az elszalasztott esélyekről beszélt az MTI-nek Fucsovics Márton, miután a negyeddöntőben kikapott a húszszoros Grand Slam-tornagyőztes Roger Federertől a dubaji 2,9 millió dollár (812 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.

Fucsovics: volt győzelmi esélyem Federer ellen
Fotó: Illyés Tibor/MTI

"Más hozzáállással mentem ki a pályára, mint tavaly Melbourne-ben. Győzni akartam, és úgy érzem, erre meg is volt az esélyem"

- utalt arra a magyar játékos, hogy a tavalyi Australian Openen három szettben kikapott a svájci sztártól.

"Közel jártam a sikerhez, a meccs után főként a kimaradt szettlabdák miatt bosszankodtam. Az egész mérkőzés másként alakult volna, ha a kettőből az egyiket meg tudom csinálni"

- tette hozzá.

A 27 éves teniszező kifejtette, sokat segített neki, hogy az elmúlt egy évben egyre több ilyen színvonalú meccset játszott. "Tudtam, hogy mire számítsak Federer ellen" – fogalmazott Fucsovics, aki jövő héten már az Indian Wellsben sorra kerülő szupertornán szerepel.

"Nincs megállás, utazom tovább Kaliforniába, ahol várhatóan életemben először kiemelt leszek

" – fűzte hozzá a magyar játékos, aki valószínűleg a karriercsúcsot jelentő 31. helyre jön fel a jövő heti ATP-rangsorban.

Csütörtökön a korábbi világelső Federer 1 óra 56 perc alatt, 7:6, 6:4-re győzte le Fucsovicsot.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha ilyen buta nagyképű kijelentések helyett (bugyuta firkászi matyarkodás) egy kicsit jobban koncentrálnál még meg is eshetne! Ha az ellenfél rossz napot fog ki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.