Március 7-én este, tragikus hirtelenséggel, 50 éves korában meghalt az MTK női kosárlabdacsapatának másodedzője.

Radovan Vukovics halálának okát még nem tudni

- írja az Origo.

Radovan Vukovics az öltözőben halt meg

– értesült a Blikk.

Gyász: tragikus hirtelenséggel meghalt Radovan Vukovics

Fotó: mtk.hu

Csütörtök este épp tréningre készülődött a 145-szörös válogatott Nagy Dóra által irányított MTK, ám a foglalkozás helyett egy elkeseredett küzdelem vette kezdetét.

Az erősítő teremben edzett a tréning előtt, majd átment az öltözőjébe, itt talált rá egy kollégánk tíz perccel a kezdés előtt. Életerős, vidám férfi volt, sosem betegeskedett. Egyedül élt, mi voltunk a családja, itt érezte magát boldognak

– mondta a Blikknek Nagy.

A csapat nincs most olyan állapotban, hogy a kosárlabdára koncentrálhasson, így le is mondtuk a Győrrel lekötött felkészülési meccsünket

- tette hozzá a lapnak.

Az MTK közölte, amint rátaláltak Vukovicsra, azonnal segítséget hívtak hozzá, az egyik kosárlabdázó pedig megkezdte az újraélesztést. A mentők telefonon keresztül igyekeztek segítséget nyújtani, majd kiérkezésük után még körülbelül huszonöt percig küzdöttek a másodedzőért. 

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

Csak a boncolás után derülhet ki, miért hunyt el Vukovics.

A szerb szakember a kék-fehérek korábbi vezetőedzője, Sztevan Csupics hívására érkezett Magyarországra Szabadkáról. Öt évig dolgozott az MTK utánpótlásában, emellett az első csapatnál a másodedzői, az amatőröknél a vezetőedzői teendőket látta el.

Forrás: Origo, Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.