Rendőrségi vizsgálat indult. A kézilabdaklub elhatárolódott az esettől, egy külsős céget okol. A Debrecen női kézilabdacsapatának négy szurkolóját bántalmazták Kisvárdán, a két csapat pénteki bajnokija után, ezért a rendőrség vizsgálatot indított, írja az MTI. A 23-17-es vendéggyőzelem után a DVSC honlapjának beszámolója szerint „négy debreceni drukker orvosi ellátásra szorult, őket mentő vitte el a csarnokból. Rendőri intézkedés a helyszínen tartózkodó biztosítás vezetője szerint nem történt”.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bőven van a dolognak áthallása

Nehéz eldönteni, hogy az Orbán SA-jának a Túroczi féle rendőrködők, vagy a belügyhöz ezer szállal kapcsolódó biztonságiak képezik-e az alapját, esetleg együtt

Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy míg a rendőröknek be kell tartaniuk mindenféle szabályokat, addig ezek a jellemzően fityesz-hű szabadcsapatok szabadon garázdálkodhatnak.
Hogy mi ezen a túlzás? Csak az, hogy a rendőrök betartják a szabályokat! =))
Ha valaki azt gondolta, hogy a Lévai utca védői, az NVI-s anyóka-védő legények csak extrám példák, frappáns választ kaptak az ellenzéki képviselők nem csak nem kerülnek meghívásra a közTV-ben című szomorújátékból.
Mint kiderült nem csak ilyen módon gyakorolják: „A Debrecen női kézilabdacsapatának négy szurkolóját bántalmazták Kisvárdán”. A szervezők szerint „vendégszurkolók kerültek összetűzésbe a biztonságiakkal … amihez e nekik semmi kötök, mert a biztosítási és rendvédelmi feladatok nem az egyesület alá tartoznak, hanem az általa megbízott, külsős biztonsági szolgálathoz”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.