Kiváló védéseket követően egy potyagólt kapott Király Gábor, aki elvesztette türelmét.

A listavezető Ferencváros 2-0-ra nyert a sereghajtó Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 25. fordulójában.

Az első negyedórában a Ferencváros lépett fel támadóbban, de gólhelyzetet nem tudott kialakítani. A 25. percben Bamgboye hagyta ki a mérkőzés első nagy lehetőségét, majd két percre rá Varga Roland bal alsó sarokba tartó büntetőjét védte ki Király Gábor. Az első félidő ráadásában Lanzafame ugyan gólt szerzett, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

A fordulás után a Ferencváros egyre nagyobb mezőnyfölényben játszott, de hol Király akadályozta meg a hazai gólszerzést, hol a befejezésbe csúszott hiba.

A 70. percben Lovrencsics Gergő 20 méteres, megpattanó lövése végül utat talált a szombathelyiek hálójába, a gól után hevesen reklamáló Király pedig egymás után két sárga lapot kapott, így csapata emberhátrányba került.

Király Gábornál elszakadt a cérna, piros lappal zavarták le a pályáról

A hajrában Sigér is gólt szerzett – a Haladás csak kapufáig jutott –, így a ferencvárosi együttes nyert, és pályaválasztóként immár 33 találkozó óta nem kapott ki a bajnokságban.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Menne a pichába nyugdíjba, most már éppen olyan faszkalap. mint a halmosi.
namihami
Hogy vissza kell vagy kéne vonulnia azt fényesen igazolja, hogy "" nyugdíjaskapus"" korban is felveszi a magyar (MAGYAR) "" bajnoki játékosok"" lövéseinek zömét. Az, hogy két védés között ledől a fűre, az egyrészt már az ő állapotát, másrészt a magyar focisták lövéseinek szintjét jellemzik. Még mindig nem a legrosszabb. És ez a banki átutalásokra is igaz. És ez is egy komoly, a pályára visszatartó erő.
A kiállításnál elszakadt a cérnája, ami nem jó. De tény, hogy valóban lesállás volt és a honi bírók igen látványosan próbálják a Fradit és a Videotont a többinél jobb helyzetbe hozni. Nem lenne jó (a nemzetközi szerepléssel járó pénzek miatt se) a kinti kupákon indulhatàs lehetőségét mindenféle kósza csapatnak juttatni. És a köz mintha tudna erre egy rövidebb szót:: CSALÁS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.