Vereséggel mutatkozott be az MTK Budapest kispadján a héten kinevezett Lucsánszky Tamás, miután csapata a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában 3-2-re kikapott a Puskás Akadémia otthonában. A hazaiak győztes gólját a 91. percben a 18 éves Tamás Nándor szerezte.

Gyorsan vezetést szerzett a Puskás Akadémia, a vendégek azonban egy szöglet után Jevgen Szelin első bajnoki góljával egyenlítettek. Az MTK futballozott ezt követően mezőnyfölényben, s a veterán Torghelle Sándor révén tíz perccel a szünet előtt fordított.

A második félidő elején egy rendkívül furcsa, hazai szempontból szerencsés góllal folytatódott a játék: bal oldali szöglet után Nagy Zsoltról pattant a kapu felé a labda, Artyom Kicsak, a vendégek hálóőre pedig beügyetlenkedte azt. A 79. percben egy gyönyörű összjáték végén Josip Knezevic került ziccerbe, de mellé lőtt.

A hajrában a Puskás Akadémia játszott inkább győzelemre, ennek pedig a 91. percben meglett a gyümölcse: a csereként pályára lépő 18 esztendős Tamás Nándor a kapufáról kipattanó labdát vágta a hálóba.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.