Biztosan nem lesz ott a rájátszásban a Los Angeles Lakers, miután a pénteki játéknapon hazai pályán kikapott a Brooklyn Nets csapatától az észak-amerikai profi kosárlabdaligában.

A hazaiak sorozatban ötödik vereségüket szenvedték el és egymást követő hatodik alkalommal maradnak távol a rájátszástól, ami történetük során rekordnak számít. A csapathoz tavaly nyáron érkező, az utóbbi nyolc NBA-döntőben résztvevő LeBron James 2005 után először nem jut túl az alapszakaszon.

Lemarad a rájátszásról a Lakers

A játéknap másik rangadóján, a Houston Rockets-San Antonio Spurs összecsapáson a hazaiak úgy nyertek 111-105-re a Toyota Centerben, hogy kosártermésük jóval több mint felét, jelesül 61 pontot James Harden dobott, karriercsúcsot beállítva. A Rockets alapembere a New York Knicksszel január 23-án vívott meccsen, a Madison Square Gardenben volt hasonlóképpen eredményes, a szezon egészét tekintve pedig nyolcadik alkalommal jutott el legalább ötven pontig. Az egymás elleni párharcban a Houston sorozatban harmadszor bizonyult jobbnak a Spursnél, amely előző tíz NBA-mérkőzéséből kilencet megnyert.

Eredmények:

Orlando Magic-Memphis Grizzlies 123-119 – hosszabbítás után

New York Knicks-Denver Nuggets 93-111

Toronto Raptors-Oklahoma City Thunder 109-106

Cleveland Cavaliers-Los Angeles Clippers 108-110

Houston Rockets-San Antonio Spurs 111-105

Milwaukee Bucks-Miami Heat 116-87

Los Angeles Lakers-Brooklyn Nets 106-111

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.