Szerdán kezdődött a felnőtt országos bajnokság az úszóknál, az esemény a Debreceni Sportuszodában zajlik, az első napon Rogán Cecília is adott át érmet.

Rogán Cecília is adott át érmet az úszóbajnokságon

A férfiak szerdán úszták a 100 méteres mell döntőjét, Szilágyi Csaba győzött, Gyurta Dániel korábbi országos csúcsát megdöntve. Ezen az eredményhirdetésen osztott érmet Rogán Antal felesége.

Az úszószövetség telefonon megerősítette: Rogán Antal felesége érmet adott át.

“Rogán Cecília magánmeghívásra látogatott el a debreceni úszó országos bajnokságra, amiben semmi meglepő nincs, hiszen bevallottan rajong a sportokért. A MÚSZ vezetése megtiszteltetésnek érzi, hogy a sportot stratégiai ágazatként kezelő, és így a magyar úszósportot is kiemelten támogató kormány tagjának felesége részt vesz a sportág egyik legfontosabb hazai eseményén. Ennek megfelelően felkértük arra, hogy közreműködjék az egyik díjátadó ceremónián, aminek Rogán Cecília örömmel tett eleget, illetve jelezte, hogy az úszóviadal magával ragadó hangulatának köszönhetően a jövőben is ellátogat majd a MÚSZ kiemelt eseményeire.”

Forrás: hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RedEye
Milyen funkcióban fungál az a nő? Csak annyi, hogy nyaljuk a miniszterúr :-) és nedves neje bizonyos testtájékait? A pancsolószövetkezet nyalatkozatából bizony ez merül fel, mint Aphrodité a habokból!
justhpeter
Jó hír, hogy már a MÚSZ-nál sincs lejjebb.
RonaGyuri
ez egy igencsak árulkodó bizonyíték ...
RonaGyuri
Azért Cili ettől még nem lesz úszóbajnok

persze elnök, pontosabban elnök-asszony még lehet

Akár véletlen is lehet két cikk egymás mellett a 444.hi főoldali kínálójában. Az egyik, a bal szélen arról a vérlázító – na jó a tény csak undorító, de a szövetség indoklása az tényleg túl tesz mindenen – eseményről számol be, hogy Toncsi asszonkája – hangsúlyozottan miniszter-feleségként – díjátadott a debreceni úszó-bajnokságon.
Közvetlenül mellette egy cikk arról, hogy előkerült egy videó „ami a napokban került fel a Youtube-ra, és a Hét című tévéműsor egyik 1995-ös adásának részlete látható rajta. Az adás a 95-ös pécsi közgazdaságtudományi OTDK-ról, vagyis Országos Tudományos Diákköri Konferenciáról szól. ”.
Az interjúban két diák beszél egy riporter mikrofonja előtt, többek között arról, hogy mi lehet belőlük:
Rogán Antal alvezir lett az összes egyéb cafranggal,
„Kármán András később a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyi szabályozásért felelős államtitkára lett, majd az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatóságába is bekerült.”
És külön érdekesség, hogy a riporter „Élő Gábor később Echo TV-s, Lánchíd rádiós és köztévés vezetőségig és a Mediaworks stratégiai igazgatói posztjáig jutott.”!
Na mi lehet még Cilikéből is!!! =))
Maxipocak
@RonaGyuri: Azé' az Élő Gábor sem lóg ki a sorból. Mindig is egy "gerinces, karakán" gyerek vót...
papa.49
Méretes nyalintás a kontár kurmányfő seggén !!!
Cilike csokis maradt a csőröd ))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.