A NOB tiszteletbeli tagja, Aján Tamás az InfoRádióban azt mondta: Budapest „szemezget” a 2032-es olimpia megrendezésével.

Áprilisi tréfa lenne? A kormány megpályázná a 2032-es olimpiát

A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség elnöke azt mondta, biztos, hogy a két Korea jelentkezni fog, méghozzá közösen. Ez „politikailag óriási dolog lenne, és ezt Thomas Bach NOB-elnök is így látja, tárgyalt is az ENSZ főtitkárával, valamint mindkét Korea vezetőjével”. Ha megtörténne a közös jelentkezés, azzal szerinte „nem konkurálhatna senki”.

Aján arról is beszélt, Indonézia egyre komolyabb sporttényező, nemcsak az ő sportágában, a súlyemelésben, hanem például Ázsia Játékokat is szervezett. Megfogalmazása szerint "az elmúlt 8-10 évben óriási változás történt a fővárosban", Jakartában. Az indonéz államelnök is szereti a sportot, és határozott szándéka, hogy odavigye a 2032-es olimpiát.

Ahogy nem titok, Budapest is szemezget azzal, hogy megpályázza, ha úgy alakul minden.

Forrás: hvg.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a dagadt, felcsúti elmebeteg, diktátor még mindig nem adta fel azt az álmát, hogy hazánk rendezzen egyszer egy olimpiát! Nem tudom, mi a faszomból rendeznénk olimpiát, amikor az Oroszokkal szemben teljesen eladósodott az ország! PAKS 2, metrószerelvény felújítás, helikopterfelújítás, ezek a projektek több ezermilliárdot emésztenek fel, és akkor ott van még a Budapest-Belgrád vasútvonal, megépítése Kínai hitelből (800 milliárd ft.), aminek amúgy semmi értelme, és haszna! Gondolom, a strómanjain (Mészáros, Garancsi) keresztül, a pénz legalább felét alkotmányos költségként a el fogják lopni! Én, és még sokan mások ebben az országban,a befizetett adóinkból inkább szeretnénk egy jól, és hatékonyan működő egészségügyet, oktatást, és olyan szociális hálót, amely biztosítja a rászorulók, és elesettek segítését! Az Orbán rezsim, nem keresztény, és nem demokrata, csak a hatalom megtartása érdekli őket bármi áron, és a rengeteg pénz ellopása , a dolgozó kisembert meg magasról leszarják,a betegeket, időseket, elesetteket meg belelökik az árokba! Orbán elvtárs! Ne az olimpiát tervezd, hanem azt, hogy melyik fegyházban fogod tölteni hátralevő életed, a MAGYAR nép ellen elkövetett aljas, mocskos bűneidért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az OLIMPIA a csutitetű ÁLMA de soha NEM FOG MEGVALÓSULNI, mert mire eljön a 2032 már régen talpig vasban fog ücsörögni a hordónyi hasával a priccsen a Csillagban !!!
Commenter
@papa.49: Csillag? Inkább ADX Colorado-az a világ legbiztonságosabb börtöne!
papa.49
@Commenter: Ennek jó lenne a híres orosz kamcsatkai börtön is, és remélem a Putyin jóvoltából ott is fogja a maradékévet tölteni !!!
namihami
És ha ez a dátum se jönne össze, akkor még mindig ott van a 2044-es esztendő. Ha a nagypapa addigra már beleérik, a Racsi gyereke viszont kikerül a pelusból. Pénz a családban marad...
Commenter
@papa.49: Nem tudom meddig tartja hatalmon Putyin. De Putyin nem az a fajta aki börtönnel "kegyelmez"... amúgy őt is megpróbálták már megpuccsolni, ott is bármi lehet...
papa.49
@namihami: Remélem hamarább találkozik a neki szánt ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.