Igen durva ütközés volt. 

A Vidi-FTC Magyar Kupa negyeddöntőjében a Ferencváros a mérkőzés elején emberhátrányba került – Dibusz a tizenhatoson kívül a levegőben ütközött a labdát felette fejjel megtoló Marko Scepoviccsal –, így meg is pecsételte csapata továbbjutási esélyeit.

A Nemzeti Sport értesülései szerint Scepovicsnak három helyen is eltörött az arccsontja, és valószínűleg műtétre is szüksége lesz.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a Fikusz Kukisz csak igazodik az olyan "" Fradicsürhe-szintű"" szurkolókhoz, mint pl. ez a Szűcs András nevű zöld/fehér-vérű igazmagyar rajongója ennek a szurkolócsordának.
Ha már a mondatszerkesztés és a helyesírás ennyire mrgoldhatatlan feladat elé is állítja, legalább némi humánum szorulhatna belé.
Miután ez a Fikusz szétfejelte a másik játékos arcát (aki hozzá hasonlatosan ezzel keresi a kenyerét, bár a tudása semelyiknek se áll arányban a jövedelmével), mint ki jólvégezte dolgát, megindult a kapuja felé és csak a kiabálás miatt fordult egyáltalán vissza, hogy megnézze a tevékenysége gyümölcsét.
Ha rajtam múlna, akkor ez a brutálállat évekig csapat közelébe se kerülhetne és a Fradi nem győzne kártérítést fizetni se a játékosnak, se a Videotonnak.
Egyébiránt úgy a Fradit, Videotont és a többit ha holnap megszüntetnék és a pályákat beszórnák sóval, se hiányoznának.
Szinte párhuzamosan ment a Sport1-en egy Bayern és valami másodosztályú német meccs.
Vajon a látvány alapján mind a négy csapat ugyanazt a sportot űzte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.