A MOL Vidi 2-1-re nyert a vendég Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának zárómérkőzésén.

Győzelmével a második helyezett székesfehérvári csapat tíz pontra növelte előnyét közvetlen üldözőjével, az Újpesttel szemben, hátránya pedig maradt nyolc pont a listavezető Ferencváros mögött.

Parázs első tíz percet produkált a tabella második és harmadik helyezettje, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Amikor kicsit leült a találkozó, megszerezte a vezetést a Vidi: Huszti Szabolcs 25 méteres szabadrúgása után a kapufáról kipattanó labdát Armin Hodzic rúgta az üresen maradt kapuba. A folytatásban az Újpest birtokolta többet a labdát és Zsótér Donát felsőlécen csattanó bombájánál közel járt az egyenlítéshez.

A második félidő elején is többnyire a vendégek próbálkoztak és Zsótér találatával kiegyenlítettek. Nem sokáig volt döntetlen azonban az állás, mert a csereként beálló Futács Márkó perdítésével ismét vezetéshez jutott a Vidi. A fehérváriak előnybe kerülve sem álltak vissza, tovább támadtak, míg az újpestiek az egyenlítő találatért küzdöttek, ám egyik csapat sem tudott már kapuba találni.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.