A német klub hivatalosan is bejelentette, hogy a felnőttgárdát 2015 februárja óta irányító magyar vezetőedző a 2018/2019-es szezont követően távozik az együttes éléről.

Üvölteni tudnék! – írja egy Herha drukker Dárbai kirúgásáról

A 2020-ig élő szerződéssel rendelkező Dárdai Pál megkapja egyévnyi járandóságát, összesen körülbelül 1 millió eurót (320 millió forintot). Ennek ugyanakkor az a feltétele, hogy ez idő alatt nem vállalhat munkát máshol. Ezt követően a tervek szerint visszatérhet a klub utánpótlásbázisába.

Mindenesetre a drukkerek értetlenkedve fogadták a vezetőség döntését, úgy gondolják, hatalmas hiba volt elküldeni Dárdait.

„Üvölteni tudnék! Mégis hogyan gondolták, hogy kirúgják a sikeredzőnket? Nézzék már meg az eredményeinket az elmúlt években. Dárdai pozitív irányba terelte az együttest. Érthetetlen döntés”

– írta az egyik szurkoló a Hertha Twitter-oldalán, egy másik úgy kommentálta a tréner menesztését, hogy „viszlát, stabilitás”. Sokakat a sírás kerülgetett, a több tucat hozzászóló közül egy sem értett egyet Dárdai elküldésével. Mindez jelzi, a klublegendának számító magyar edző elképesztő népszerűségnek örvend Berlinben.

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
320millió, nemá!? Itthon ennyiért focizni sem kell tudni, ömlik a TAHO(-nak a) pénz akkor is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.