Megint megkaptuk a dumát, hogy majd ettől jönnek ide a turisták, de erre semmi bizonyíték nincs. Magyarországnak nincsenek a versenyhez elég jó bringásai, és Budapesten máshogy is lehetne népszerűsíteni a kerékpározást. De az tény, hogy ez aprópénz a megszokott megalomán őrültségekhez képest.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A szándék igencsak jó, na de a tájékozódás

A derék 444.hu próbálja helyretenni ártunk és qurmányunk bugyuta propagandáját

„A szokásosnál kevésbé eszetlen, de pénzszórás Budapestre hozni a Giro d’Italiát” cím már magában is találó, ahogy az egyéb félelmei is megalapozottak. sajnos a cikk hemzseg a bugyuta tárgyi tévedésektől. melyeket egy-két kattintással akár el is lehetett volna kerülni. Kezdve onnan, hogy
„az abszolút rekordnak számító hat darabot sikerült begyűjtenie a pontverseny győztesének (aki általában a legjobb sprinter) járó zöld trikóból. ”
egy csomó máson át odáig, hogy „aki akár csak egy másodpercet is látott az adott évi 20 Tour de France-szakasz valamelyikéből”.
Hogy olyan apróságról már ne is tegyek említést, hogy „az esetleg felújított utak például nem csak annak a 190 bringásnak jönnek majd jól.”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a jelzett hibákat jeleztem a cikknél, de javítás helyett törölték a hozzászólásomat! =))
Eladott Ország
Jobbágyoknak nézik ezek a [email protected]ók a magyar adófizetőket, magukat meg földesúrnak. Pedig csak ostoba nímandok, akik csalással bitorolják itt a hatalmat. Teljesen mindegy mibe kerül a kiadás oldal az adózóké, a bevétel a récsölé.
Ilyetén formán, ha nekünk 7.7 milliárdot kell fizetnünk, a Récsölnek meg bejön 100 millió haszon a szobáztatásból, akkor a Récsölnek ez 100 millió haszon.
https://uploads.disquscdn.com/images/c74071d8...
A sport minden előtt: https://uploads.disquscdn.com/images/e57f20c1...
https://uploads.disquscdn.com/images/bbe361f5...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.