A Puskás Akadémia az utolsó percekben egy öngóllal mentett pontot a MOL Vidi FC otthonában a MOL Aréna Sóstóban, a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában. Ezzel eldőlt, hogy Ferencváros története 30. bajnoki címét ünnepelheti, ugyanis az előző kiírásban aranyérmes fehérváriak hátránya már behozhatatlan a zöld-fehérekkel szemben.

A mérkőzés elején nagy fölényben játszott a Vidi, sokat birtokolták a labdát a fehérváriak, de igazi gólhelyzetbe nem kerültek. A Puskás megszállta kapuja előterét és gyors ellentámadásokat vezetett, amelyek több veszélyt hordoztak magukban. A félidő közepén Juhász Roland szöglet utáni fejesét Hegedüs Lajos tolta a felső lécre, majd a túloldalon Josip Knezevic szabadrúgása alig kerülte el a fehérvári kaput.

A gól nélküli első játékrészt követően a második félidő elején megszerezte a vezetést a Vidi: a Kovács István buktatásáért hibásan megítélt tizenegyest Georgi Milanov váltotta gólra.

A Puskás hátrányba kerülve magához ragadta a kezdeményezést, de csak egy nagy hazai védelmi hiba utáni öngólból tudott egyenlíteni Kovácsik Ádám hálóőr öngóljával.

(MTI nyomán)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@RonaGyuri: Zsiros üzlet 1eseknek a maffia foci!Még "labda" sem kell hozzá,csak stadion!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
@RonaGyuri: Igen! Mennyi forint volt az ára...?
RonaGyuri
@adrenalink: szerintem nem pénzt kapott! =))
balos
@RonaGyuri: Zsiros üzlet 1eseknek a maffia foci!Még "labda" sem kell hozzá,csak stadion!
Eladott Ország
A mindennapi étkeink mellett sokkal fontosabb a Puskás Akadémia FC ültetvény. Arra van figyelem is, pénz is, ez az egyik leggazdagabb klub az országban, de nem tudni, miből finanszírozzák. Sejtjük. Tavaly a felcsúti Puskás Akadémia gazdálkodhatott a legtöbb pénzből az NB I.-ben: 3,6 milliárdos bevételük volt. Egy év alatt 1,1 milliárdos bevételnövekedés produkáltak. Ugye, azt senki nem hiszi, hogy jegyekből és bérletekből gazdagodnak, átlag ezer néző pénzével még a kapufák festését sem bírnák megoldani. Ilyen trógerságok zöme fémjelzi Orbánt. Atyaisten, ennyi elherdált, zsebre vágott pénzből – hogy a többiről ne is szóljak -, már egy majdnem luxemburgnyi jó életet fel lehetett volna építeni. Gondolkodtak önök már azon, ha ezeket a gazembereket számon kérik majd az ellopott pénzekről, miből fizetik vissza. Nekünk. Van tippjük? A fidesz patkányok már elleptek mindent.
Eladott Ország
@durbincs: Ki írta le azt, hogy tegnap? Az Echo tv úgy szűnt meg, hogy megmaradt miután beolvadt a másik fideszes kormányfelszopó kanálisba, a Hír tv-be. Azaz: „megszüntetve megőrizve” megmaradt, ahogy tanulták az ifjúkommunista Bibói fideszesek a foxi-maxi egyetemen a dialektikus vaslogikát a marxista materializmust. Igaz azóta mélykonzervatívak és mélykeresztények lettek, hogy semmi ne akadályozza előlük a közpénzek útját.
papa.49
Má csak az a kérdés mennyit kapott az öngólért a csapat, vagy a kapus ???
simmering73
A futball 2010 óta politikusok játszótere. Aki a sport tisztaságát keresi itt, az tévúton jár.
Eladott Ország
Mit várunk a labdarúgástól, ha az egész országot a csúti bűnöző cigány és bandája uralja, és szétlopják az országot.
szerda
A kapus megsajnálta a Puskás Akadémia évek óta tartó kínlódását, és emberbaráti cselekedetből öngólt rúgott.
A Vidinek egy meccs elvesztése semmi (statisztikailag), míg a Puskás Akadémiának minden. Ugyanis minden meccset elvesztenek.
Az a sok milliárd TAO pénz kevés. Több kell.
Még, még, még, még, még
ennyi nem elég!
szerda
Az Orbán által létrehozott Puskás Akadémia (már a nevet is lopták, mert annyira kevesek), kb. annyira tehetséges, mint Orbán és a kormányának tagjai.
Sajnos!
Az egész országnak sajnos!

És ha úgy állítják meg a bevándorlást, mint a Puskás Akadémiában, akkor megint csak sajnos!
Az egész országnak sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.