A FTC történetének 30. bajnoki címét ünnepelte szombat este a Hidegkuti stadionban. Ezzel első magyar együttesként tűzheti ki címerére a harmadik csillagot. A Fradi szombaton 13. európai csapatként érte el ezt a mérföldkövet.

Így ünnepelte 30. bajnoki címét a Fradi – fotó

A kupagyőztes FTC játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Budapest Honvéd – Ferencváros mérkőzés után az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. április 27-én. A már bajnok Ferencváros 3-2-re kikapott. Fotó: MTI/Czagány Balázs

A zöld-fehérek már aranyérmesként futhattak ki a gyepre, a történelmi siker alkalmából készült, három csillaggal ellátott pólókban. A mérkőzésen ugyan a Budapest Honvéd 3-2-re legyőzte a már bajnoki aranyérmes Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, de ez nem szegte a kedvét a fradistáknak.

A játékosok a találkozó után a drukkerrel együtt ünnepeltek. Böde Dániel félmeztelenre vetkőzve lengette a zöld-fehér zászlót.

A szurkolók nagyon vártak erre, azután, hogy tavaly a szezon végén elbuktuk a bajnokságot. Most egész tavasszal arra készültünk, hogy ez ne történjen meg újra. A szombat este az ünneplésé, de keddtől jön megint a kemény munka

– mondta a klubbal immár háromszoros bajnok Leandro.

Az első szezonjában a Fradit bajnoki címig vezető Szerhij Rebrov a Blikknek elmondta:

Először is szeretnék gratulálni a szurkolóknak, a csapat dolgozóinak és mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez. Különleges érzés, hogy már négy meccsel a zárás előtt bajnokok lettünk. Hagyom a fiúkat ünnepelni, kapnak két nap pihenőt. Ha a csapat meghív, én is velük megyek, mert együtt értük el ezt a sikert.

Az ünneplésről készült képeket itt nézheti meg:

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.