Egy "másfajta", határait és kulturáját védő Európa építésének érdekében utazik Magyarországra az olasz kormányfőhelyettes csütörtökön.

Salvini a határait ellenőrző, kultúráját védő Európát akar építeni Orbán Viktorral

Matteo Salvini, akit Orbán Viktor miniszterelnök is fogad, egy európai parlamenti választási kampányeseményen beszélt erről Tivoliban szerdán.

Matteo Salvini kitért Orbán Viktor egyik megjegyzésére, amely a La Stampa című olasz napilapban jelent meg. A magyar miniszterelnök azt mondta, hogy az Európai Néppártnak nem a baloldallal, hanem a Matteo Salvini vezette jobboldallal kell együttműködnie.

"Ez a választóktól függ, attól, miként szavaznak az olaszok: ha a Ligát választják, akkor amit Olaszországban teszünk, azt cselekedjük Európában is, mindenkivel szövetkezve, kivéve a baloldalt"

- mondta a politikus.

Matteo Salvini tavaly augusztus 28-án Milánóban fogadta Orbán Viktort. Akkor az olasz politikus európai politikai paktumot hirdetett a mandátuma végéhez érkező Európai Parlament és Európai Bizottság leváltására.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 20:29
Te is olyan vagy mint a vezéred.
Neked mindenki szembe jön.Idióta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Orbán nem fogja sem elkötelezni magát, sem lépni most ebben az ügyben az EP választások lezárásáig.
Akármilyen szépen énekel a talján.
tulipan
@durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányát ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felébukkan egy kugli fejű narancsos, közelben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet," Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupac vagy!!!
silber13
Nahát!!:-))) Az európai kultúrát védő Orbán!:-))))))))))))))))) Engedtessék meg, hogy röhögjek!!!
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 16:55
Halfarok díszítéses köcsög vagy.
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója, Te bűzlő szaros, az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó féreg vagy!!!
tulipan
Ejnye, Te @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó kretén Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó névtelen féreg vagy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.