Egy lehetséges tiltakozás miatt akár komoly akadályokba is ütközhet az idei Monacói Nagydíj. A szerdai nap folyamán elégedetlen taxisofőrök okoztak zavargásokat a nizzai repülőtéren. A taxisok tiltakozása még a Cannes-i Filmfesztiválra is hatással volt. Az elégedetlen taxisok pedig most Monacót vették célkeresztbe. „Ha nem leszünk elégedettek, akkor készek vagyunk még messzebbre menni,” – szögezte le […] A hír Veszélyben van az idei Monacói Nagydíj? először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Elmebeteg hőbörgés a taxisok részéről, mert a monacói hercegség önálló városállam, ott a taxisoknak nem lehet pofázni. Meg különben is saját zsebük ellen dolgoznának!
kokopelli
@silber13:...és Monacó olyan nagy,hogy egy hétig kell gyalogolni a lakástól a
szinházig!? Még jó,hogy a Nico Rosberg elmesélte hogy mekkora,mert ő a papával
ott lakott!Mindenhova gyalog ment,még a suliba is az "alagúton" keresztül! A Borisz
Becker is...! (;-))
papa.49
Na ehhez még lesz hozzászólása a szállodásoknak, meg akik az ablakaikat kiadják bérbe a verseny idejére, és nem utolsó sorban a hercegnek ...
Lehet hogy a verseny idejére a hőbörgő taxisok lesznek kitiltva !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.