Jól halad a 2020-as Európa-bajnokság magyarországi meccseinek otthont adó Puskás Aréna építése, amelyet már biztosan egy magyar válogatottmeccsel avatnak fel no­vemberben. A határidőt előrehozták 15-re, mivel nemzeti csapatunk a Wales elleni utolsó Eb-selejtezős meccs előtt négy nappal tud hivatalos barátságos ta­lálkozót játszani. Mint arról korábban a Bors is beszámolt, a Puskás Aréna a korábbi stadion számos értékét megtartja, a toronyépület megmarad és múzeumként működik tovább, de megtudtuk, hogy a legendás Rákosi-alagutat, amelyen a korábbi párt- és sportvezetés tagjai, illetve vendégeik az Istvánmezei útról autóval is megközelíthették a kormány­páholyt, nem funkcionál többé. Az alagutat már a bontáskor berobbantották, s a még megmaradt részeit az Európa-bajnokságig be kell tömni. Arról egyelőre nincs döntés, hogy a Rákosi-páholy alatt elhelyezkedő telefonközpont – ahonnan az újságírók tudósítottak – relikviáit kiállítják-e majd a múzeumban.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Szerintem Orbán is igényt tartott volna arra a Rákosi-alagútra, ő tud róla, hogy az engedélye nélkül, a bontáskor berobbantották?
RonaGyuri
@durbincs: at imádott dagadt retardált törpéd már túl kövér lett hozzá! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.