Közel százmillió forint nyereséggel zárta a Puskás Futball Club Kft. 2018-at.

Elképesztő: ennyi az átlagfizetés a felcsúti focicsapatnál

93 millió forint nyereséget termelt a felcsúti focicsapatot működtető Puskás Futball Club Kft. 2018-ban. Ez jókora csökkenést jelent az egy évvel korábbi 201 milliós adózott eredményhez képest.

A bérköltség összesen 1,54 milliárd forintot tett ki a klubnál. Mivel az üzleti évben átlagosan foglalkoztatottak száma 90 fő volt, ez azt jelenti, hogy egy dolgozó egy hónapban átlagosan 1,42 millió forint bért kapott.

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány már korábban közzétette a beszámolóját. Az utánpótlással foglalkozó alapítványnak jobban ment, mint a felnőttcsapatért felelős klubnak, ők 8,8 milliárd forint nyereséggel zárták 2018-at, úgy, hogy annyi bevételük lett, mint egy évvel korábban a teljes NB I.-nek.

Forrás: hvg.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
... és elvárják, hogy a szakmunkások Magyarországon minimálbérért robotoljanak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ész, tehetség nuku. De jól megy a heréknek a MI ADÓNKBÓL, hogy rohadnának meg a főnökükkel együtt!
Yoda69
@SystemError: Van egy baratom a focizott a Puskasban. Havi 500 volt nettoja. Nos ha az atlag 1,42 milla volt, akkor nem tudom hogy mennyit kaphatnak a vezetok, a focistaknak ez a ber jon ki. Ez egy nagyuzemu penzlenyulda, ahol a kozpenz atalakul orban vagyonava.
xanax
Szerintem ez egyáltalán nem sok, csak a húsz karbantartó, meg Böbe néni a platina wc kefével, akit a Liverpool is le akart szerződtetni, na ők húzták fel ennyire az átlagot.
szegfue
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a focisták nyilván EKHO-znak, azaz az összes levonás 15 %, más munkavállaló 33,5 %-os levonásával szemben!! Aztán majd a nyugdijkor rihatnak, mert ezeknek a jövedelmeknek csak a 61 %-a számit... bár az sem lesz kevés...
Commenter
@Horizont: hatalmas vereségekkel is lehet nyereségesnek lenni :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.