Lewis Hamilton lett a Kanadai Nagydíj győztese, Vettel és Leclerc előtt. Vettel indulhatott a pole-ból, Hamilton és Leclerc elől. Jól is rajtolt a német, meg tudta tartani az első helyet. Az egész mezőny komolyabb gond nélkül elrajtolt, noha Alexander Albont közrefogták, ennek következtében sérült az első szárnya, amit le is kellett cserélni a boxban. A […] A hír Vettel ért be elsőként, de Hamilton a győztes Kanadában először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Azért megnéztem volna, hogy azok az amatőr bírók miként hozták volna vissza az autót a pályára: a szegély megdobta a Ferrarit, átszaladt a füvön és a poros palya nagy részén, kíváncsi lettem volna, hogyha Wettel fékkel próbálta volna megállítani a kocsit, akkor a mi maradt volna Hamihamiból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.