Sérülés miatt kénytelen kihagyni a Tour de France-t Chris Froome, kerékpáros. A versenyző szerdán a Dauphiné nevű franciaországi körversenyen éppen egyéni időfutam pályáját járta be, amikor hatalmasat bukott. Froome-ot korházba vitték. Egyes külföldi lapok arról cikkeznek, hogy a kerékpáros sípcsonttörést szenvedett, másutt azt írják, hogy Froome medencéje tört el. Fran Miller (a Froome-ot foglalkoztató Ineos nevű csapat igazgatója) megerősítette a hírt, miszerint a kerékpáros ki fogja hagyni a július 6-án kezdődő Tour de France-t

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az a bizonyos örök rangsor

„pályabejárás közben hatalmasat bukott Froome-ot korházba vitték”

Nos a dolog magában sem semmi, ahogy a várhatóan elterjedt öröm sem. Sajnos nem vicc a kulturált bringa-funok Sky & Froome utálata már csak ilyen. Többen egyenesen a „Grande-t” kezdték el ünnepelni, a finomabbak, csak annak örültek, hogy így izgalmasabb lesz a TdF.
A hírből az a mondat mégiscsak az egyik legpikánsabb, hogy „ez lehetett volna az ötödik sikere, amivel beérhette volna az örökrangsorban vezetőket.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.