2018-ban legjobb magyar kapusnak választották – most igen furcsán akar távozni az NBI-ből.

Megszökött a Kisvárda kapusa

Június 24-ig kellett volna visszaérkeznie Magyarországra és jelentkeznie klubjánál a Kisvárda brazil kapusának, de ez nem sikerült neki. A tavaly az év legjobb hálóőrének választott Luiz Felipe részére még repülőjegyet is küldött a magyar együttes, ám ő nem jelentkezett. A klub később felszólítást küldött a futballistának, amire a játékos menedzsere adott igen bizarr választ: állítása szerint Luiz Felipe fogproblémákkal küszködik, ezért nem utazott vissza Magyarországra, de erről egyébként majd küldenek orvosi papírt is. Ennek viszont a klub közlése szerint egyelőre se híre, se hamva...

A Bors úgy tudja, a kapus – aki egyébként mindig sejtelmesen nyilatkozott a jövőjéről – a közeli ismerőseinek azt mondta, a továbbiakban nem szeretne Magyarországon futballozni. A klub tájékoztatása szerint szerződésszegés miatt jogi útra terelik majd Luiz Felipe ügyét.

Forrás: Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nahát, már a focisták is elszöknek Tündérország világhírű fociklubjából? Nem tudja milyen csodálatos jövőtől fosztotta meg magát.
nezelodo
Nahát, már a focisták is elszöknek Tündérország világhírű fociklubjából? Nem tudja milyen csodálatos jövőtől fosztotta meg magát.
Eladott Ország
Seszták Miklós volt bűnöző gyanús fejlesztési miniszter az elveszejtett zseni, majd be áll a kapuba. A szocializmusban az ilyen hírek úgy szóltak, hogy: Érdemei elismerése mellett, más fontos beosztásba helyezték XY elvtársat! Seszták, már egyébként is annyi közpénzt lopott Kisvárdára, hogy egy párizsi Disneyland projektet is meg lehetett volna valósítani, most legalább kárpótolhatná a várost, ha pótolná az elszökött kapust.
papa.49
És akkor mi van nekem nem hiányzik egy se az itthoni ,,FOCISTÁK,, közül !!!
Lepényleső
Ja kérem,az ember állítólag lakva ismeri meg a másikat,így hát inkább otthon maradt.
Gauntlet
Várta őt a Reâl Margit meg a Tina Fioren !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.