A korábbi Forma-1-es versenyző Gergard Berger nem biztos abban, hogy Lewis Hamilton lenne a valaha volt legjobb autóversenyző. Hamilton épp a hatodik világbajnoki címére hajt idén, amivel már csak egyre lenne Michael Schumacher rekordjától, ami hét F1-es bajnoki címet jelent. Egyre nehezebb ugyanakkor megállapítani azt, hogy ki a legjobb a Forma-1-ben, mert egyre inkább az […] A hír Berger megkérdőjelezi azt, hogy minden idők legjobbja-e Hamilton először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Egyet értek a volt versenyzővel, mert igen nehéz egyértelműen kijelenteni ilyen meghatározást. Aki ilyennel próbálkozik nyilván nem hozzáértő, és elfogult.

A technikai versenyzés sok tényezőt foglal magába, és akkor még ott vannak a kiszolgálók, szerelők IS, akik alapvetően befolyásolhatják egy versenyző teljesítményét. Ha a sikeresség a jelzője ennek a meghatározásnak, akkor sem mondható ez, hiszen sokan vannak közelében, és nem IS mondható a legsikeresebbnek...

Egy manapság 15-20. helyet elérő ' istállóban ' ő sem lenne a topon !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.