A wimbledoni gyep régen több játékost is kiakasztott. 15 hónapon át készítik fel a pályákat a kertészek. A fűszálakat milliméter pontosra vágják. A tökéletes gyepnek mégsincs titka, csak a pázsitok aranyszabályát kell követni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazi matyaros felvetés, bár inkább a birkák!! =))
Eladott Ország
Javaslom a tehénturizmust, mert új turistákat vonzana mint Indiában. A mangalicaturizmus nálunk is húzóágazat. Ez majdnem olyan, mintha Orbán Récsöl vezette nemzeti turisztikai ügynökség találta volna ki. Csepelen is lehet rezsipacal és tehénszar kiállítás. A tehénturizmus aranyos ötlet, és a tehenek is oda szarnának ahova épp esik, olyanok mint a fideszesek. Csak ők állatok, bár ettől a fidesz bűnöző szekta sem különb. A tehénkört pl. bemutathatnák kisvasúton, hamarosan úgyis meg lesz hosszabbítva most már nem Bicskéig, hanem Mumbaiig. A kör végén, mint a pincelátogatásnál, kóstoló lesz . A kisvasúti beruházást a csúti strómanja végezhetné aranyáron. "Tehénturizmus-központ" Meg ízlelgetem egy kicsit... Rövidítve: R.A.H.E.L.
uploads.disquscdn.com/images/b20eeb9ba4c6cec9d2e79c1d2adffaf87351607424627da17d8139c5eee54ece.gif?w=600&h=262
Nagyon helyesen teszik, mert a metánnak (CH4) 21-szeres az üvegházhatása, mint az elégetésekor keletkező széndioxidnak (CO2).
Récsöl hagyományápoló programja lehetne:
- szikkadás a puszta porában,
- ebédre zacskós gulyásleves,
- a jó hangulathoz ostorpattogtatás magnóról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.