Szexuális zaklatással vádolják Kenderesi Tamást, nem hagyhatja el Dél-Koreát. Az úszószövetség már látta a videót Kenderesi esetéről, mindent megtesznek annak érdekében, hogy tisztázódjon, jogosak-e a Kenderesi ellen felhozottak.

Erre számíthat a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi

Az úszó később elismerte, hogy hozzáért egy lány fenekéhez, de szerinte ez nem volt zaklatás. „Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem.”

Sós Csaba, az úszóválogatott kapitánya az Indexnek értékelte a magyar válogatott tagjainak teljesítményét. Kenderesiről azt mondta, hogy:

látta benne az érmet előzetesen a vb előtt, mert ha csak azt megúszta volna, amit az országos bajnokságon, akkor most ezüstérmes lenne. Ehelyett viselkedésével került be a hírekbe. Bízik benne, hogy tisztázza magát, de a szövetség fegyelmi eljárása elkerülhetetlen.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a legújabb hír szerint Kenderesi inkább fizetne, csak engedjék haza...ez bizony beismerés lenne...

...az örök szabály: tagadni...tagadni...tagadni
papa.49
Közben már megjelent itt is egy hír miszerint ez szexuális zaklatás volt, nem ,,táncosnő,, hanem vendég volt a nő, és az egész videón van, tehát jobban tenné ez a faszi ha elmondaná az igazat a hazudozás helyet !!!
terlasz
Az úszószövetség felkészíthette volna a helyi kulturális szokásokra is a versenyzőjét. Így talán az is kiderült volna, hogy a helyi lányok ismerkedési, szexuális kultúrája eltér a magyar csajokétól és nem fogják az asztal alatt lecumizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.