Kiállt szerelme a kvangdzsui világbajnokságon szerepelt olimpia bronzérmes úszó mellett. Kenderesi Tamás pénzbüntetés fejében csütörtökön térhet haza Dél-Koreából. Az úszót szexuális zaklatással vádolták meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által megosztott bejegyzés,

Kenderesi 19 éves párja, az ugyancsak sportoló, Győrben kézilabdázó Szilovics Fanni a Blikknek elmondta:

Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat. A lány egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet.

Szilovics Fanni hozzátette:

Nagyon vártam már, hogy újra együtt legyünk, természetesen hiányzik, rossz, hogy nincs velem. Szerencsére folyamatosan tudjuk tartani a kapcsolatot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által megosztott bejegyzés,

"Sokan bántják, de bízom benne, kiderül az igazság, és mindenki megtudja, hogy ártatlan"– mondta Szilovics.

Az úszó édesanyja, Kenderesiné Szűcs Ibolya is beszélt a fiával.

Kiállunk mellette, nagyon várjuk haza. Biztosak vagyunk benne, hogy ártatlan, s reméljük, ezt a hatóságok is megállapítják majd

– nyilatkozta a Blikknek.

A sportolót egy időre őrizetbe vette a kvangdzsui rendőrség, miután egy 18 éves nő szexuális zaklatással vádolta meg vasárnap. Kenderesi elismerte, hogy hibázott, de a szexuális zaklatás vádját visszautasította. A rendőrség hétfőn vádemelési javaslattal fordult az ügyészséghez. A rendőrségnek Kenderesi jelezte: hajlandó kifizetni és letétbe helyezni a becsült bírságnak megfelelő összeget, csak engedjék haza. Ahogy azt korábban megírtuk, Kenderesi Tamás csütörtökön hazatérhet Dél-Koreából, pénzbüntetés fejében.

Forrás: Blikk, HVG

Címlapi kép: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ha tényleg fizet Kenderesi, a 18 éves lány belehal a röhögésbe...ilyen könnyen még nem keresett pénzt ...(bár lehet, hogy ott ez a pénz az államé)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.