Hazafelé tart a szexuális zaklatással vádolt úszó. Az úszóelnök hétfőre rendelte be meghallgatásra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Bátran tessenek eltiltani az úszástól, nehogy mégegyszer kavarodást okozzon. Az olimpián induljon helyette Cseh Laci..ő egy fínom úriember, vele nem vallunk szégyent.
ittott
félig, de nem eléggé. mocskos állat. szégyent hozott Magyarországra. csak azt tette, mint úszó elődei. egy része; a férfi oldal szarházi beltenyészet.
Peller Anikó
@ittott: igazad van, meg kell ölni, fel kell akasztani, le kell darálni a mocskos állatot, mert rácsippantott egy csinosnak vélt fiatalka lány seggére. Ez ám a bűn, halált érdemel.

Még szerencse, hogy ilyen hülyékkel van tele az ország. Az ilyet szereti a geci, nagyon.
Eriksson
A keleti kultúrákban egészen mások az erkölcsi felfogások, mint a világ nyugati felén. Ezt kéne észbe venni. Wladár igenis jól teszi, ha a tokiói olimpia előtt felhívja erre a sportolók figyelmét,
Sós Csaba viszont azt mondta Kenderesivel kapcsolatban, hogy "nekem ez a gyerek kell"
Dr plágium
Nem darálták le. Büntetést kapott amiből tanulnia kellene. Az esélye megmaradt, szálljon le a magas lóról és hozza helyre a hibáit.
Macskaszem
Rosszkor nyúlt rossz helyen, szerintem már így is megfizetett érte, és ezt nem csak a pénzre értettem. Kapjon két ejnye-bejnyét idehaza, többet nem ér az egész.
namihami
Nnincs vele semmi gond. Pusztán annyit kell benne tudatosítani, hogy a csajok se..ét csak a honi határon belül tapogassa. Itthon egy hasonló esetben a csajt büntették volna meg, mert az ""egészséges fiatalság fejlődésének akadályozása"" bűncselekményben lenne elitélhető.
Tanuljon az a büdös kölyök! Ha többet nem is, legalább annyit, hol lehet büntetlenül se..et markolászni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.