A reptérről nem ment haza a családjához Pécsre, mert sürgős műtét vár rá.

A szexuális zaklatással vádolt magyar úszó Ferihegyen is meglépett a sajtó elől

Hatalmas várakozás előzte meg Kenderesi hazaérkezését, aki a hírek szerint 744 ezer forintnak megfelelő von óvadék kifizetése ellenében hagyhatta el Dél-Koreát. Mint ismert, az úszó a júliusi vizes-világbajnok­ság helyszínén, Kvangdzsuban szexuális zaklatási ügybe keveredett, miután egy szórakozóhely 18 éves táncoslánya feljelentette, mert fogdosta a fenekét.

Ám hiába szerette volna a Bors is megkérdezni az olimpiai bronzérmes versenyzőt, mennyire viselték meg a történtek, sikerült őt észrevétlenül kijuttatni a reptérről. A Bors munkatársát viszont szívélyesen fogadta az úszó pécsi otthonában az édesanyja, aki elmondta, fia egyelőre nem megy haza, ugyanis a napokban még műtét vár rá.

Oldalsó térdszalagszakadással versenyzett, ezért miután csütörtökön hazatért a vébéről, né­hány napon belül megműtik

– mondta a Borsnak az édesanya.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Hari: mitől tiltanád el kiscsibe? A lovaglástól? És mit szeretnél még, hogy vállaljon? Mondjuk vállalhatna napi 2 órát a Bosnyáktéren ahol bárki fogdoshatja a seggét? Vagy a bors vérszagra gyűlő emberevőit kellene bevállalnia szerinted?

Bűnhődik rendesen a hülyeségéért. Nálunk ki bűnhődik ennek trilliószorosáért? Lopás csalás hazudás. Ki is hoz szégyent a hazádra? Láttad már hogyan bújkálnak eleink, pedig nekik kötelességük lenne nyilatkozni, ellentétben az úszóval. Neki ez nem kötelessége. Legfeljebb a fegyelmi bizottság előtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@terlasz: Ok, most már bír. Definiáltam és elmagyaráztam. Eleink = elöljáróink, vezetőink. Jobb lenne ha már igazad lenne és elöljáróink lennének a volt "eleink".

Ilyen értelmű használata például itt:
megoldaskapu.hu/magyar-kultura-edes-anya-nyelv/magyar-vilagkep-kutato-kozsdi-tamas/kozsdi-tamas-a-karpat-medence-politika-tortenete-1241-ig

"Az előadás történeti kronológiában veszi végig a Kárpát-medencében zajló folyamatokat a tatárjárásig és eközben igyekszik a vezetőink (eleink) fejével gondolkodva stratégiai, politikai összefüggéseket meglátni."
terlasz
@Peller Anikó: Én leragadtam a magyar értelmező szótárnál, de lehet, hogy rosszul teszem. Ez az idézet egy történelmi visszatekintés. Úgy értelmezem, hogy a vezetőpozícióban lévő elődeinkről szól ez a mondat.
Hari
@Peller Anikó: Kedves Anikó ! Előszöris a nyilatkozat elől bujkálni igenis gyanús, mert nem akar valamit felfedni, elismerni. Masodszor jelen esetben a helyi törvények ellen cselekedett, ami a világon mindenütt bűncselekmény,ezért bíróság előtt kell felelni, és vállalni a következményeket, feltéve, ha jogállami bíróságról van szó. Meg az is elképzelhető, hogy bíróság- bizonyos jóindulattól vezérelve,-mérlegelve hogy idegen állampolgár nem lecsukatta, hanem "csak"pénzbüntetesre ítélte, hogy mielőbb hazajuthasson.
Ha már nnyilatkozatról beszélünk, való igaz, hogy a sportoló nem kőzszereplő, tehát nem köelező nyilatkoznia. De nem is mezei állampolgár. Őt értelem szerűen közérdeklodés kíséri. Ezt tudomásul kell vennie a viselkedésével is, mert bizonyos értelemben igenis példakép. Természetesen felvethető környezetének egyfajta felelőssége is, vajon figyelmeztették-e kellő módon, különös tekintettel arra, ahová viszi a sorsa, ott mire kell különösen figyelnie. Más szóval kapott-e megfelelő nevelést, mert nemcsak fizikailag kell az ilyen gyerekeket felkészíteni.
CsipkeRózsa
A cikk címe rosszindulatú.

Azt nem kifogásolja, amikor egy vezető politikus akkor sem válaszol, amikor valakivel szemben áll, és akinek még kötelessége is válaszolnia?

Még nem dőlt el, hogy mire büntetik kint, már akkor is szó volt arról, hogy műtét vár Kenderesi Tamásra.
maci0427
@CsipkeRózsa: Na igen ! Idősebb fejjel már másképpen látok mindent ! Férfiakat és nőket is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.