Komoly sikerrel ért véget a 15. Maccabi Európa Játékok,amelyet Deutsch Tamás,a „legek Maccabi Európa Játékának” nevezett. Vele beszélgettünk. Ezek a rendezvények az olimpiarendezési álom éltetései?Ha az olimpia témája nem indulatos, ellenzéki kérdésfeltevésként jelenik meg, hanem érdemi kérdések és válaszok fogalmazódnak meg Magyarország presztízséről, sport- és gazdasági érdekeiről, akkor Magyarország az adottságait és a teljesítményét tekintve abszolút képes megrendezni egy nyári olimpiát. Jól is jönnénk ki belőle?Annyian jöttek már ki belőle kisebb vagy nagyobb gondokkal, hogy ma már nagyon butának kell lenni a korábbi olimpiarendezési hibák újbóli elkövetéséhez. Ha a magyar sporttársadalomban, a közéletben valamikor újra felmerül az olimpiarendezés gondolata, az biztos, hogy csak a lehető legszélesebb körű társadalmi egyetértéssel valósulhat meg. Egyértelmű, hogy mindig lesznek majd olyanok, akik ellene lesznek, éppen ezért elengedhetetlen az egyértelműen megmutatkozó, széles...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A társadalom már csúnyán elutasította az ötletet, még a fidesz is gyors hátraarcot csinált, mert egyértelmű volt az eredmény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Eladott Ország: (07:57) Számodra lehet, hogy már nincsen itt jövő - jelened sincs -, de a fiatalok számára igenis van Magyarországon jövőkép! Itt van mindjárt az életkezdéshez adott támogatás. És ezt bizonyítja, hogy egyre többen jönnek haza külföldről. Itthon nem többdiplomás mosogatói, vagy éttermi állás várja őket, hanem szakmájukban tudnak elhelyezkedni. Égető minden területen a munkaerőhiány, nem sorolom.
Eladott Ország
@verőce21: ma, 10:35; 1.2 millió magyar tervezi azt, hogy elhagyja az országot és külföldre költözik. A magyarok 71%-ának van olyan közeli barátja, vagy családtagja, aki már most külföldön él. Ez egy olyan probléma, ami minden generációt és minden társadalmi réteget érint. Az elvándorlásnak rengeteg oka van, de mind arra vezethető vissza, hogy nem működik az ország. Nem lehet megélni, rohad el az egészségügy, az oktatás, és folyamatosan távolodunk el Európától és közeledünk Moszkvához. Minden területen égető a munkaerőhiány, azért mert a munkaerő elhagyja az országot. A villanyt már rég lekapcsolták. Terjed is a sötétség .
verőce21
@Eladott Ország: "...minden generációt és minden társadalmi réteget érint - az elvándorlás.
Ez igaz, csakhogy ennek az eredője már hazafelé mutat, erről írtam!
Eladott Ország
@verőce21: Nem baj, nemsokára csak összeomlik az ország, oszt szarbán hívei óbégathatnak, hogy most miért? A fideszesek kapás válasza, hogy csak kalandvágyból mennek ki és vissza is jönnek. Ezt cáfolja az a tény, hogy a saját gyere haza programjukkal is mindössze 100 magyart sikerült külföldről hazacsábítani. Ott van a haza, ahol megbecsülnek. Ennyi!
verőce21
@Eladott Ország: "nemsokára csak összeomlik az ország"? - arra várhatsz! csak megérd azt a kort, azt kívánom.
Eladott Ország
@verőce21: Már összeomlott. Ez az ember az idő múlásával, mondhatni hétről-hétre hogyan növeli a totális nemzeti elhülyüléshez szükséges méreg egy főre jutó adagját, de mivel nem likenc évnyi szellemi nyomorba döntés végén, hanem egy újabb négyéves, az eddigiek logikus folytatásaként értelmezhető ciklus elején vagyunk, különösen érdemes figyelni. Csak az a baj, hogy közel 1 millió ember közben kivándorolt ebből a nagy sikertörténetből, ők nem rontják a statisztikáitokat, ellenben az a pénz, amit hazaküldenek, ugyanezeket az álstatisztikákat fényezik. Akárcsak a közmunka, vagy az eltörölt létminimum. Közben feléltétek a GDP 10%-át kitevő magánnyugdíjpénztári megtakarításokat, és egy rohadt, nulla hozzáadott értékkel bíró, országnyi összeszerelőüzembe pumpáljátok a közpénzt. Európa rekord áfáját basztátok a nyakunkba, kinyírtátok a középosztályt, a munkanélküliséget a munkaerőhiány tapossa agyon, hagyjátok elpusztulni a kis- és középvállalkozásokat, a szociális ellátórendszerből kivonultatok és bevonultatok a stadionokba. A 2022-ig lehívandó EU-s milliárdok nagy részét már idén szétosztottátok, és verdesitek a melleteket, hogy hasítunk. Miközben az uniós támogatások a GDP 6%-át teszik ki, 3%-os növekedéssel nézitek hülyének Európát úgy, hogy kilenc éve sereghajtók vagyunk a termelékenységet illetően, és a régió összes országa lekörözött. Estig sorolhatnám a tényeket, hogy miért nem jutunk egyről a kettőre, hogy miért hazugság minden szavatok.
uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/08/67428304_572807036791408_8321245574015746048_n.png

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.