Nemzetközi botrány lett abból, amit Kendresi Tamás egy dél-koreai nő fenekével csinált a vizes vb utolsó hétvégéjén. A vádirat szerint az úszó zaklatási szándékkal nézte ki magának a nőt. Aztán pénzbüntetéssel elengedték. Az este eddig titkos részletei a rendőrségi jó tanácsoktól Szijjártó Péter telefonjáig.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
1./ Azon lányok többsége, aki éjszakai szórakozóhelyeken hiányos ruhában táncol - a közvéleménnyel ellentétben – nem prosti. A tánc - történjen bármennyire is közel -, színpadi műfaj.
2./ Sose érints női intim részt, ha nincs egyértelmű “engedélyed” rá!
3./ Az edzők a fizikai teljesítmény növelése mellett a szellemre is fordíthatnának némi időt.
4./ A sport-diplomaták az ingyen utak kihasználása mellett, tájékoztathatnák a sportolókat, hogy egy olyan országba érkeztek, ahol azt sem nézik jó szemmel, ha egy fiú és egy lány kézenfogva sétál, akki csókot vált nyilvánosan, rendőri intézkedésre számíthat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.