A MOL Fehérvár FC 2-0-ra nyert a Puskás Akadémia FC otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi játéknapján.

A Fejér megyei rangadó első félidejében a Puskás játszott veszélyesebben, gyors, kombinatív támadásai többször okozott zavart a vendégvédelemben. A Fehérvár FC többet birtokolta a labdát, azonban ritkán jutott el a hazai kapuig, s ellenfeléhez hasonlóan nem talált a kapuba.

Fordulást követően azonnal megszerezte a vezetést a fehérvári gárda: a Kovács István buktatásáért megítélt tizenegyest Huszti Szabolcs lőtte magabiztosan Hegedüs Lajos kapujába. Felrázta a Puskást a kapott gól, mert néhány perc alatt három hatalmas lehetőséget hagyott ki. A folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült, sorra dolgozták ki a helyzeteket, ám mindet kihagyták vagy Kovácsik Ádám védett. A Fehérvár FC tíz perccel a rendes játékidő vége előtt döntötte el a meccset: Ivan Petrjak első labdaérintéséből kiugratta Futács Márkót, aki a kapust is kicselezve lőtt a hálóba.

OTP Bank Liga, 2. forduló: Puskás Akadémia FC – MOL Fehérvár FC 0-2 (0-0)

Felcsút, 1712 néző, v.: Kassai

gólszerzők: Huszti (48., tizenegyesből), Futács (80.)

sárga lap: Nagy Zs. (10.), van Nieff (33.), Szolnoki (50.), Hadzsiev (76.), illetve Juhász R. (34.)

PAFC:

Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. – Van Nieff, Radics (Tamás N., 79.) – Sós (Kiss T., 64.), Knezevic, Henty – Vanecek

Fehérvár:

Kovácsik – Nego, Juhász R., Fiola, Hangya – Kovács I., Hadzic (Petrjak, 79.), Pátkai, Huszti (Nikolov, 68.) – Hodzic (Milanov, 65.), Futács

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindenesetre a Fehérvárt verő, a svájci másodosztályban vitézkedő Vaduz győztes edzője a meccs után azt nyilatkozta, hogy számára egyértelmű, hogy a két meccs alapján jobbak voltak. Ennyit ér a Fejér megyei rangadó, 1712 nézővel. A pályafenntartási költség sem jön ki, nem még a többmilliós havi fizetések.
görbetükör
Nagyon rossz, ellenséges fogalmazás! Nem is értem, hogy hagyják!
Helyesen így hangzik: Orbán kedvenc csapata fényes győzelmet aratott Orbán kedven csapata fölött.
Mert csak győzelem jöhet szóba, mindenki aki mást mond, Soros-bérenc!
namihami
Pedig komoly tétet mertem volna egy baráti X-re tenni.
---Na, most melyik ujjamat vágjam meg? Komoly dilemma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.