Az FTC legsúlyosabb hazai vereségét szenvedte el a Groupama Arénában.

Kiütéses, 4-0-ás veresége után 5-1-es összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligája selejtezőitől a Ferencváros. A magyar bajnok még némi előnnyel várhatta a visszavágót az idegenben elért 1-1-es döntetlen után, de a budapesti találkozón kiütközött a két csapat közötti különbség. A zöld-fehérek csapatkapitánya csalódottan nyilatkozott a találkozó után.

Nem tudok mit mondani, szégyellem magam a csapat nevében is. Amire fölkészültünk – hogy a lepattanó labdákat kéne fölszedni, mert abból veszélyesek; a második félidő elején abból kaptunk két gólt, és eldőlt a mérkőzés. Úgy jöttünk ki, hogy megpróbáljuk megfordítani, erre az első öt percben el is dőlt, null–három, kész, vége

– mondta az önkritikus hátvéd.

A védő kitért a játékvezető munkájára is, szerinte jogtalan volt Eldar Civic második sárga lapja, de belátta, a kiállítás nem befolyásolta érdemben a továbbjutás sorsát. Úgy gondolja, egy ilyen jó csapat ellen nem fér bele, ha kimarad „három-négy száz százalékos helyzet”, de csapatként kell tanulni a hibákból.

Az értékelés végén már a jövőbe tekintett a válogatott játékos.

Kiborult a Fradi csapatkapitánya

Fel kell állni, profi labdarúgók vagyunk, egy ilyen pofon után is meg kell mutatni, hogy fel tudunk állni. Ki kell tenni a szívünket, lelkünket a pályára. Van ilyen. Most ez fáj, holnap fájni fog, holnapután fájni fog, egy hét múlja ne fájjon, hanem jussunk be az Európa Liga csoportkörébe

– zárta mondandóját a kapitány.

Szerhij Rebrov vezetőedző sem tudott magyarázattal szolgálni a mérkőzés után, de azt kiemelte, a csapat látványosan nem tudott mit kezdeni az ellenfél agresszív középpályás letámadásával. Megemlítette, az eredmény talán jelzésként szolgál, hogy a Fradi még nem áll készen a Bajnokok Ligájára.

A tegnapi vereséggel sem ért véget a zöld-fehérek európai kalandja, jövő héten a csütörtöki Suduva–Maccabi Tel-Aviv párharc győztesével mérkőzhetnek az Európa Liga-főtábláért.

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

(index.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ha egy melós a munkahelyén így teljesítene a minimál, vagy közel minimálbérért, mint ezek a túlfizetett "arany lábú" gyerekek, másnap biztosan nem kellene bemenni! "Finis munka!", s azonnal elzavarnák!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Álmodjanak nyugodtan tovább, az élet úgyis átgázol újra a hazai focin, ahogy ez már lenni szokott.
Cicamama55
Ha egy melós a munkahelyén így teljesítene a minimál, vagy közel minimálbérért, mint ezek a túlfizetett "arany lábú" gyerekek, másnap biztosan nem kellene bemenni! "Finis munka!", s azonnal elzavarnák!
Eladott Ország
Itt van ez a Fradi, a magyar bajnok. Annyit is ér: 1,3 milliárdos hiányt termelt egyetlen év alatt. Az állami cégeknek köszönhetően addig dinamikusan növekedő bevételi oldal nem teljesített eléggé, miközben a kiadások még emelkedtek is. Külföldön azt sem tudják kik, így onnét bevételük nem volt, de jött egy új állami szponzor, az MVM Zrt. és vele együtt évi 1,8 milliárd forint. A fradi is jobban teljesít, mint a bűnöző csúti cigány és rohadt bandája!
namihami
Ennyi pénzért ennyi teljesítés. Ez tényleg ""magyar foci"".
surdilloFUJT
@justhpeter: Most tényleg itt a világvége,hogy az aranylábu kedvencek kikaptak???
Clavigo
Aszongya ez a nyomoronc..." Profik vagyunk ".:-) :-) :-) :-) :-)
papa.49
@Clavigo: A fizetés felvételében IGEN ABBAN PROFIK !!!
justhpeter
@surdilloFUJT: Ha a fiúk munka mellett, félprofiként tették volna, semmigond nem lenne.
Eladott Ország
Nem csak a pénzt kéne megtanulni lenyúlni, hanem focizni is meg kellene tanulni, mert az üresen kongó stadionok és (foci)fejek eltartása kib@szott sokba fog kerülni, elsősorban az adófizető állampolgároknak, helyi adók és életszínvonal szempontjából. Miközben úgy szárnnyal a gazdaság mint a kurvaélet, mi vagyunk Európa gőzmozdonya, már második legszegényebb/legkoldusabb európai ország lettünk Bulgária után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.