Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke betekinthetett a koreai rendőrségi jegyzőkönyvbe, egy szó sincs benne szexuális zaklatásról.

Megfordult a világ szexuális zaklatással vádolt Kenderesi ügyében

Kenderesi Tamás szombaton lesz két hete, hogy hazatért a kvangdzsui vizes-világbajnokság helyszínéről, ahonnan azért nem tudott időben Magyarországra repülni, mert nyomozás folyt ellene egy szórakozóhelyen történtek miatt: a korábbi hírek szerint megérintette egy helyi nő fenekét, ezért szexuális zaklatás miatt vizsgálat alá vonták egy videó-felvétel alapján.

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke a hazatért úszóval azonnal leült és elmondatta vele, mi történt, de a teljes igazságot.

"Bizonyos vagyok abban, hogy ő ezt el is mondta. Ezután összehívattam a fegyelmi bizottságot, és amennyiben Kvagdzsuból megérkeztek a hivatalos iratok, amik tartalmazzák, hogy mi történt, lefolytatják az itthoni fegyelmi vizsgálatot"

- mondta el az InfoRádióban Wladár Sándor.

A sportvezető aztán elmondta,

kezében tartott egy rendőrségi jegyzőkönyvet, amelyben a szexuális zaklatás szóösszetétel egyáltalán nem szerepelt. "Én ezt magam a saját szememmel láttam"

- jelentette ki határozottan Wladár Sándor, aki szerint a Reuters rosszul megfogalmazott hírét vette át szerencsétlenül a magyar média.

Forrás: infostart.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Én már semmin sem csodálkozom. Placido Domingot azzal vádolja egy hölgy, hogy huszon évvel ezelőtt a szoknyájára tette a kezét, és ezt most utólag szexuális zaklatásnak vette.
Kenderesi a hírek szerint megérintette a táncosnő fenekét. Nem megütötte, nem megmarkolta, hozzáért.Nem azt mondom, hogy simogassák meg a buksiját, mert nem figyelt oda, hogy ez ott nem illik,de azért még ne csináljanak szegény srácból szexuális ragadozót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Erre csak azt tudom mondani NEM A KEZE AKART HOZZÁÉRNI AHHOZ A NŐHÖZ, ha igen akkor komoly gondok vannak a ,,víztoronyban,, !!!@maci0427: Elnézést ezt neked válaszoltam.
Gauntlet
hát mi? szorongásos fogdosás? barátságtalanság extrával?
görbetükör
Fogalmazni sokféleképpen lehet.
Mifelénk sincsenek megszorítások és még demokrácia is van.
Málna
@Nessy: Én szkeptikus vagyok, de azt olvastam, hogy nyolc nő vádolta meg Domingot.
Azt meg magától Kenderesitől tudjuk, hogy csak megérintette a hölgy fenekét. Vagy igazat mond, vagy nem.
Eladott Ország
Örüljön neki, hogy nem egy tranzitzónában éheztették a tárgyalásig. Szerencse, hogy 2027-ben nálunk lesz a vb. Akkor majd lehet seggre csapkodni, mert itt más a helyi kultúra. A más kultúrával kapcsolatban, ha pl. mindezt Törökország ázsiai részén csinálja, nincs rendőrség, nincs diplomáciai balhé, simán elássák a rokonok, valami félreeső helyen, mint a szart. Jó, mondjuk ott nem is nagyon vannak nők egyedül a szórakozóhelyeken. Csak mondom.
Dr plágium
@Eladott Ország: Dubai-ban jártunk úgy 25 éve. A szállodában vártuk a liftet voltak helyiek is. Udvariasan magunk elé akartunk engedni egy hölgyet. Na a férje ránk szólt, hogy náluk a feleség 3 lépéssel a férje mögött mehet, és elnézi a tudatlanságunkat mert látja hogy nem ismerjük a helyi szokásokat. Ettől függetlenül ha csak rá néztünk volna tutira megkéseltet bennünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.