A 13,4 milliárdos stadion építője, Garancsi cége egy kápolnát adott ajándékba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Legyen inkább havonta avatás. Minden hónapban azon a napon, amikor átadták.
És minden alkalommal kapjanak valamit.
nezelodo
@görbetükör: Havonta háromszor kellene átadást szervezni, dekádonként, és ahogy a zöld szék a Fradi drukker püspököt idézi, a III/III átadás szintén.
man at work
Dagadt vagy?
Nézed a sportot fotelből?

A szíved szar - Orbán szeret téged.
man at work
Magyarország - ti buta parasztok gyülekezete - szeretlek titeket.. /Orbán "geci" Viktor/
RonaGyuri
A sport is kezd új értelmet nyerni

persze a család-barát után már a zemberek sem csodálkoznak

Két érdekes hír jelent meg röviddel egymás után az index.hu-n, ami jól kiegészítik egymást, jók jellemezvén a mai matyar rögvalóságot.
A legújabb magyar sportkomplexumnak, a szegedi Szent Gellért Fórumnak három avatóünnepsége is lesz. A beruházás, amit Kiss-Rigó László szeged-csanádi egyházmegyei püspök fémjelez, már nem csak egyházi áldással készül, sőt mint kiderült nem csak a rongyrázásra is fussa. „A Market Építő Zrt. (Garancsi István cége) a püspök szerint ajándékként építette fel a komplexumhoz tartozó kápolnát, és Szőke Miklós Gábor párducszobra is a Market ajándéka volt.”. Ja nem mondtam még egy hónapja sincs, hogy egy kormányhatározat bő 20%-al megemelte az állami pénz mértékét! =))
Ennél is mókásabb a szombathelyi móka; „Hiába döntött róla a városi közgyűlés, a magyar női kézilabda első osztályba idén feljutott szombathelyi SZKKA kénytelen a hazai meccseinek a nagy részét Répcelakon játszani, mert a klub nem tudott megegyezni Mészáros Lőrinc vejével. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.