Az éllovas Fehérvár 1-0-ra nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának szombati játéknapján, így megőrizte százszázalékos mutatóját a bajnokságban.

A jó iramú, küzdelmes első félidőben a kapuk csupán egy-egy alkalommal forogtak veszélyben, miután a támadásokat egyik csapat sem tudta lövéssel befejezni. Az első húsz percben a fehérváriak voltak aktívabbak, utána azonban kiegyenlítődött a mezőnyjáték.

A szünet után energikusabb kispesti csapat érkezett, ennek köszönhetően a hazaiak irányították is a játékot, de komolyabb helyzetet változatlanul nem tudtak kidolgozni.

Csakúgy, mint a több hibával játszó vendégek. A második félidő közepén egy cserével egyben szerkezetet is váltott a Fehérvár, a súlypont pedig áthelyeződött a kispestiek térfélre. A Honvéd idővel reagált erre, de a 82. percben remek akció végén Hodzic góljával mégis vezetést szerzett a vendégcsapat. A hajrában a Honvéd hiába frissített két cserével, a ráadásban csak kapufáig jutott, egyenlítenie már nem sikerült.

A Honvéd ötödször kapott ki ebben a szezonban a bajnokságban, a fehérvári együttestől pedig sorozatban a hetedik vereségét szenvedte el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.