A kaposvári focista szemtől szemben állt a kapussal, mégis kihagyta. Rögtön jött a büntetés a Puskás Akadémiától.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Egy példa és valós.
Van egy gyerek jól focizik, de??? nincs hátszele.
Puskás akadémia tagja
A gyerek élete a foci . Mi van?.- Nem engedik focizni, kispados, mert ,?? "
Te most nem focizhatsz, mert nagyon tudsz és hagyni kell azokat is akik nem tudnak.
Mert ugye oda megy a fideszes apuka, na meg " támogató is" a te pénzedből és ő ki is adja a parancsot hogy mert igenis az ő hülye gyereke nagyon ügyes focista legyen és kurva sokat keressen.
Ez a szerencsétlen gyerek meg ott ül a kispadon év ezredek óta, igaz ezért is jó fizetést kap, sőtt, ha meccs van és ugye akkor sem focizik de jár neki a plusz .
Tele lett a töke a gyereknek és át ment egy másik csapathoz ahol azt ígérték neki hogy focizhat is. Na? mit tett az akadémia? Nem hiszitek el. Nem kevés pénzért vissza vásárolta a gyereket ja, azt is a te pénzedből és a szerződés szerint nem mehet át másik csapatba csak akkor ha az akadémia adja el. vagyis rabszolga lett Vissza vásárolta és ma is ott ül a kispadon. Miért? " CSAK"
namihami
Hogy tudta kihagyni? Na, én két válasszal is szolgálhatok.
1. A PAFC-nak, ahogy tavaly, úgy az idén is benn kell maradni, mert egy B osztályú csapatot nem lehet ennyi állami, céges rs főleg TAO pénzzel tömni.
2. Ez a MAGYAR ""bajnokság"", magyar ""focistákkal"". Így oldotta meg? Miért lepődnénk már pont ezen az eseten meg? Csak olyan, mint általában a többi.
Az lett volna furcsa, ha nem így történne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.