A Ferrari korábbi siker kovácsa Jean Todt úgy véli, hogy Charles Leclerc képes úgy hátára venni a Ferrarit, mint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher. Jean Todt volt a Schumacher érában a Scuderia csapatfőnöke, míg a fia Nicholas egyengeti Charles Leclerc útját, így a fiatal monacóihoz van kötődése. „Charles mentálisan hihetetlenül erős. Meg van benne minden, […] A hír Todt: Leclerc olyan vezér lehet, mint Schumacher először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@azösszeskibanévfoglalt: Az kétségtelen vannak a srácnak ,,oroszlán körmei,, de az elmúlt időkben mióta figyelemmel kísérem az F1 (a sportból csak ezt) azóta volt már ilyen aztán semmi se lett belőle ...
azösszeskibanévfoglalt
@papa.49: ajjaj, tele a padlás velük
mondjuk neki van vmije, ami a többieknek nem volt annyi: esze. okos a srác.
papa.49
@azösszeskibanévfoglalt: Meg az se mindegy mikorra érti meg a Ferrari, hogy a Vettel, már lejárt lemez, az a srác tulajdonképp már évek óta mélyen a tudása alatt teljesít, tulajdonképp mióta a Red Bullnál kezdődött a mélyrepülése !!!
azösszeskibanévfoglalt
@papa.49: seb -azzal együtt, h kedvelem- hisztis. és szeret első lenni. ha nem úgy megy, ahogy szeretné, v nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor jön ez, amit most látunk
papa.49
@azösszeskibanévfoglalt: Ebben is egyetértünk, én is így látom, addig amíg szaladt a szekér a Red Bull. nál nem volt baj vele, mikor nem jön neki össze semmi, hajlamos arra hogy elveszítse a fejét, ennek sok példáját láttuk az utóbbi 3-4 évben !!!
Az igazi nagyok azt is eltudták viselni, ha nem tudtak nyerni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.