Leváltják Erdei Zsoltot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöki posztjáról. Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője lesz a bokszszövetség új elnöke – értesült a Népszava. Az újság úgy tudja, az ügyvéd politikus a szervezet szeptember végi közgyűlésén veszi át a posztot Erdei Zsolttól, akinek vezetésével majdnem 400 millió forintos hiányt hozott össze a Magyar Ökölvívó Szakszövetség.

A tavalyi ifjúsági világbajnokság megrendezése után derült ki, hogy közel 400 milliós adósság keletkezett. Az Erdei Zsolt szövetségi elnök vezette testület a külsőségeiben minden korábbi ifjúsági vb-t felülmúló rendezés miatt jutott csődközeli állapotba – írja a Népszava.

A kormány pénzügyi biztost küldött a szervezetbe Bajkai István, fideszes országgyűlési képviselő személyében, akivel sikerült rendezni a problémákat.

Máris megvan, ki váltja Erdeit a bokszszövetség élén

Dr. Bajkai István. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Népszava információi szerint a szeptember végi közgyűlésen az Orbán Viktor miniszterelnök ügyvédjeként is ismert Bajkai ül az elnöki székbe Erdei után.

 A lap úgy tudja: 

Erdei Zsolt továbbra is a szövetség kötelékében fog dolgozni, úgy tudjuk, a szakmai munkában szánnak neki valamilyen szerepet.

Bajkai Fidesz-alapítótag, Orbán Viktor miniszterelnökkel is remek a viszonya, képviseli jogi ügyekben, tanácsot ad neki, a napilap szerint a szövetség mérlegét is ő hozatta rendbe, állami forrásokból.

Forrás: Népszava, Blikk, Index

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lassan minden sportágban a fütyiszek ülnek az elnöki székben, de nem azért mert értenek hozzá, csupán kifizetőhelyként működnek a különböző szövetségek !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
"a szövetség mérlegét is ő hozatta rendbe, állami forrásokból."... jaaaa, hát így könnyű volt, ha ezt is mi fizettük.
whitout
Ki ez a hájfejű köcsög?
Ki néz bokszot?
Mi az a boksz?

Kétszer pofán rúglak, mielőtt egyet ütnél.
Mi az a boksz?
Eriksson
"A kormány pénzügyi biztost küldött a szervezetbe Bajkai István, fideszes országgyűlési képviselő személyében, akivel sikerült rendezni a problémákat."
Nahát ez a Bajkai, ez tényleg egy 400 millát érő aranyember. Kapásból.
whitout
Ja, botoksz !!!
Most már értem!
Néha lassú vagyok (a lassúság relatív)
whitout
slo motion

Aaaahhhogggyyy aaa mmmmaaagggyyyyar ccciigggááánnnnyyy bbbboookkkssszzzooolllóóó eeeegggyyyyeeeettt üüüütttt, mmmiiieeellllőttt ééénnn kkkééétttssszzzeeerrr pppooofffááánnn rrrrűűűggggóóómm...
papa.49
Lassan minden sportágban a fütyiszek ülnek az elnöki székben, de nem azért mert értenek hozzá, csupán kifizetőhelyként működnek a különböző szövetségek !!!
whitout
Ki ez a hájfejű köcsög, aki még egyszer sem ütött a levegőbe sem, csak úgy teliholdkor?
nevemnick
@papa.49: Madár van annyira intelligens, hogy csak az ellenfeleivel bunyózik. A többi erőspistát meg lekakilja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.