A hétfő esti FIFA-gálát kihagyó Cristiano Ronaldo az Instagramon üzent a díjátadó után. A Juventus portugál sztárja a harmadik helyen végzett az „Év játékosa”-szavazáson, illetve bekerült a FIFA 2018–2019-es álomcsapatába is.

Cristiano Ronaldo nem gratulált a győzteseknek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfői gáláját követően, amelyen nem vett részt Milánóban.

Az ötszörös aranylabdás (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) portugál sztár közösségi oldalán egy olyan fényképet tett ki a gála után, melyen otthonában egy kanapén olvas, miközben a háttérben legidősebb fia egy asztalnál ír.

A türelem és a kitartás két olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti a profit az amatőrtől. Minden, ami ma nagy, kicsiként kezdődött. Nem érhetsz el mindent, de mindent megtehetsz annak érdekében, hogy az álmaid valóra váljanak. És soha ne feledd, hogy az éjszaka után mindig hajnal jön

- írta Ronaldo.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

A 34 éves támadót a holland Virgil van Dijkkel és Lionel Messivel együtt jelölték az év játékosa címre, s a Barcelona argentin csillaga kapta meg az elismerést.

Ronaldo tavaly szerződött a Juventushoz, első olaszországi idényében bajnok lett a BL-ben negyeddöntős torinóiakkal, s 43 tétmérkőzésen 28-szor volt eredményes. Júniusban a portugál válogatottal megnyerte a Nemzetek Ligája első kiírását.

Forrás: nemzetisport.hu, MTI

Címlapkép: Instagram

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
Igaza volt mert ő a legjobb játékos /pillanat és nem a Messzi .
Fantomasz
@ila51: Ez is egy szép jelenet de a CR nek voltak ennél sokkal klasszabb pillanatai is ,arról nem is beszélve hogy a Portugál
válogatottban is meghatározó játékos tudott lenni ellentétben a Messivel akinek ez még érdemben sajnos nem sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.