És Áder János sem jön jól ki a Mádl Ferenccel történő összeméricskélésből. Mindez Muszukajev Iszmail miatt. Kezdjük érteni, hogy Németh Szilárd Edelényben a hvg kérésére, hogy mondjon egy újságot, miért a Kutya magazint és nem a Magyar Nemzetet említette. Múlt héten Németh Szilárd, a birkózószövetség elnöke még boldogan ünnepelte, hogy a világbajnokságon érmet nyert és olimpiai kvótát szerzett egy magyar színekben versenyező sportoló. Bizonyos Muszukajev Iszamail.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár pártlap esete sem piskóta,

de az összehasonlítás dolog erősen sántít

A 444.hu írt cikket arról, hogy „a Magyar Nemzet, akkora pofont adva a magyar birkózásnak, hogy belerecsegett a karfiolfül. A Hajrá, Muszukajev?! című cikk inkább azt a kérdést teszi fel, hogy miért ilyen gyenge a magyar szabadfogású birkózás, miközben „ha valahol, hát hazánkban nemzeti ügy a birkózás: 2012 óta Magyarország három világbajnokságnak is otthont adott, miközben még duplázó sem akadt”. Novák Miklós emlékeztet arra is, hogy a kormány 2012 óta a kiemelt sportágakat - köztük a birkózásnak - milliárdos apanázst ad. ”.
Magam részéről persze erről is meg van a véleményem, azonban a portál azon kitétele, hogy „az állampolgárságot könnyű kézzel osztogató Áder János is, akit a szerző összehasonlít Mádl Ferenc korábbi államfővel. ”., ami kapcsán megjegyzi, hogy: „nem erkölcsi aggályai miatt, hanem mert úgy gondolta, a magyar állampolgárság magasztosabb ügy annál, semhogy sürgető sportszakmai szempont miatt gyorsított eljárásban meg lehessen kapni. ”. Mármint Mádl ezért nem osztogatta számolatlanul.
Nos nem tisztem, s egyébként sem tenném, de meg kell védenem a bajszos sz..-t. Más, nagyon más közben élt Mádl!! Akkoriban az állampolgárság odaítélése egy jogi folyamat volt, míg manapság ugye … Tömjény Sónyi úgy osztogatja, mintha óvodában tartan kampány-beszédet! =))
papa.49
A magyar birkózó sport pont odajutott ahol a magyar foci van, a rengeteg pénz ellenére SEHOL SINCS !!!
Persze ha ilyen szarágyúk a szövetségi elnökök nincs min csodálkozni, ez a rizsaszilárd max. az ételmaradékot hordhatná el a szövetségtől !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.