Szeptember elején Párizsba szállították Michael Schumachert, aki 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet. Azóta alig árultak el valamit az állapotáról.

Nyilatkozott Michael Schumacher orvosa, tisztázta a félreértéseket
Fotó: Youtube

Néhány héttel ezelőtt még az a hír járta, hogy a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta a világhírű specialista, Philippe Menasché vezetésével őssejtes-kezelést kap a francia fővárosban.

A Formula.hu szúrta ki, hogy az olasz La Repubblica azonban elérte Menaschét, aki határozottan tagadta ezt – szerinte

nem végeznek őssejt-kezelést és mint mondta, nem csinálnak csodákat, az orvosi csapata nem kísérletezik. 

Az orvos leszögezte, semmilyen kísérleti kezelést nem alkalmaz, bármit is csinál (amiről természetesen nem beszélhet), az már kipróbált gyógymód.

A hírek szerint Schumacher ilyen jellegű kezelése már hosszú hónapok óta tart, most pár napot töltött Párizsban, majd ismét hazaszállították. Egyes információk szerint a terápia célja, hogy testében szisztematikusan csökkentsék a gyulladásokat, ami hozzájárulhat állapotának javulásához.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Szomorú amikor egy csodálatos ember , jó autóversenyző , milliárdos egy számára ismeretlen terepre tévedve síelés közben - / sípálya melletti nem kijelölt , tiltott hely / - saját hibájából szenved olyan súlyos sérülést , hogy az élete már nem is élet , fel sem tud kelni az ágyából és minden vagyona rámegy a rengeteg pénzbe kerülő vegetálására ! Sajnálom nagyon és mindez még csak 50 évesen egy gyönyörű feleséggel és családdal !!!
kokopelli
...sajnos sérthetetlennek érezte magát,és mindig a "kick" vonzotta!...na meg a "mindig mindenben elsőnek lenni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.