Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes úszó a jövőben Shane Tusup szakmai irányításával készül.

Szilágyi Liliána abbahagyta volna az úszást, ha nem jön Shane Tusup
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok Szilágyi ezt az amerikai szakember YouTube-csatornájára felkerült videóban erősítette meg. Kiemelte: továbbra is a ferencvárosi klub versenyzője marad,

és abbahagyta volna az úszást, ha nem jön számára ez a lehetőség.

Hozzátette: a közös munkát a napokban kezdik majd el.

Shane Tusup – aki pénteken ott volt a Duna Arénában a világkupa-sorozat budapesti állomásának nyitónapján – azt követően, hogy edzőként és férjként is szakított Hosszú Katinkával, hónapokig nem edzősködött. A közelmúltban azonban ismét munkába állt: Szilágyi előtt már csatlakozott csapatához a 15 éves Bujdosó Zsombor, a 24 éves Földházi Dávid, valamint a 20. születésnapját szombaton ünneplő olasz Ilaria Cusinato.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
@papa.49: Akkor Liliána lát Shane Tusup - ban valami fantáziát ? Már mint úszó szakember , edző személyében ? Érdekes lesz ha Liliána sikeres lesz . Gondolom, hogy más nem lesz köztük , ámbár ne mond azt, hogy soha ! Ők tudják !
maci0427
@Szeparepa2: Lehet ! A női úszás , torna , kézilabda , birkózás és más olyan sport ahol egy nő eléggé mutatja a fenekét és mást bájait , nagy a kísértés egy férfi és főleg egy férfi edző számára ! Tornánál még hozzá is érhet amikor a mozdulatoknál segít a testnek...!!!
volvós
Edzöterem helyett marad az o(r)vális szoba...
jesz
ettől kezd izgalmassá válni az úszósportunk...Hosszút motiválja a nyakában lihegő új, fiatal, tusupnevelt gárda, a fiatalokat pedig az "öregcsajt lenyomni" vágy...

A budapesti futamon kiderül, miből lesz a cserebogár...aztán az eredményt elemzik, és vadabbul edzenek...kérdés, mi a test teherbíró képességének határa?

Az olimpián(vagy addig) kiderül..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.