A Giro d'Italia budapesti Nagy Rajtja és három magyarországi szakasza májusban hazánkra és a kerékpársportra, a kerékpározásra irányítja a figyelmet. A hazai szervezők a következő hónapokban felvezető eseményekkel helyezik az érdeklődés középpontjába a magyar kerékpársport és a versenykerékpározás, így a Giro D’Italia ügyét is. Ennek jegyében került megrendezésre szombaton a Nemzeti Sportügynökség szervezésében a logó- és rajtkapu avatás.

Forrás: trendfm.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A nagy lihegésnek, főleg ha ilyen idétlen ….

Az embernek egyébként is kétségei támadnak, ha egy ilyen komoly dologért egy ilyen bazári majom az illetékes

Csak remélni lehet, hogy az idétlen, buta a lényeget hírből sem ismerő fityeszes lihegéssel kimerülnek a kompetenciái. Mármint a derék Mártíriusznak, aki az illetékes NER-társ a Giro d’Italia 2020 budapesti nagy rajt kérdésében. Az árulkodó bornírtságuk és ezzel együtt a gyanú, hogy nagyon rossz irányban mennek a dolgok, már ott elkezdődött – ami persze nem meglepő lévén Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos irányít -, hogy „Giro Hungary 2020: logó- és rajtkapu-avatás” –al elkezdték a teljes gőzt a sípba vezetni. Az egy dolog, hogy „a logón a Szabadság-szobor egy rózsaszín biciklit lendít a feje fölé ”!!! =))
S ez derék retardált barom azt is elmondta, hogy „a Giro d'Italia magyarországi rajtjából nem csupán a sportág és annak rajongói … profitálnak majd.”! Ami azt illeti ettől nem is tartottam!!! =))
Végül azt is kifejtette, hogy „rózsaszínnek látjuk a hazai kerékpározás jövőjét”!
Nos a dologban valami, lévén a rózsaszínben látni a világot - ahogy a narancsban is =)) – egyértelműen a valóságtól való totális elrugaszkodás szimbóluma. Ami ebben az esetben IS nagyon komoly veszély.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.