Megrongáltak egy magyar rendszámú autót, és magyar futballszurkolókra támadtak horvát huligánok szerdán Splitben, egy nappal az Európa-bajnoki selejtező előtt – közölte a helyi rendőrség.

Megtámadták a magyar szurkolókat Horvátországban
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.

Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett, és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mindkét esetben bűnügyi nyomozás indult az elkövetők ellen.

A világbajnoki ezüstérmes Horvátország vendégeként a magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön Splitben játssza következő Európa-bajnoki selejtezőjét, és a Jutarnji List című horvát napilap szerdán arról írt, hogy másfélezer rendőr vigyáz majd a szurkolók biztonságára. A hatóságok drónokat és helikoptereket is bevetnek.

Becslések szerint 33 ezer ember lesz jelen a mérkőzésen, a rendőrök mellett 500 biztonsági őr is lesz a Poljud Stadionban.

A mostaninál nagyobb biztonsági intézkedést sportesemény kapcsán 2013-ban rendeltek el, akkor 2500 rendőr felügyelte a szerb válogatott vendégszereplését Zágrábban.

(MTI)

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Az agresszív köcsögök agresszióba szaladtak, és ezt sérelmezik...
Ez felháborító!
Visszanyalt a fagyi, mi?
Így jártatok ti kopaszra nyírt túlsúlyos buta bunkók, aki egyénileg nullák vagytok, csak csordában érzitek magatokat erősnek.

A magyar paraszt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Jaj Istenem, sérelem érte a mi szent fideszes, választóirodai kopaszainkat! Várom Pálffy Ilona felháborodott közleményét!
Fantomasz
És még a kismiska is ott lesz holnap .
Meglepetéssel készülnek a Magyarok !
A kezdőrúgást A Horvátok által közkedvelt Magyar szupersztár végzi majd el !
Hernádi Zsolt :-)
nezelodo
@Fantomasz: Bárcsak menne oda a Hernádi, a visszaútra már mostanában nem kellene költenie!
Fantomasz
@nezelodo: Aggód6 ,ezek átaggyák 2 öngólért . :-)
Fantomasz
@nezelodo: Vidáman kapjunk ki , nemde ?
Józsipapa
@Fantomasz: kismiska nem lesz ott a meccsen holnap,mert Rómába utazik valami keresztény konferenciára ...
majd előadja a baromságait a keresztény demokráciáról és a keresztény szabadságról...
a résztvevők isszák majd a szavait ezekről a lózungokról...
pénteken ebédre megy vagy a szőnyeg szélére Macronhoz ...
fahrenheit451
Az agresszív köcsögök agresszióba szaladtak, és ezt sérelmezik...
Ez felháborító!
Visszanyalt a fagyi, mi?
Így jártatok ti kopaszra nyírt túlsúlyos buta bunkók, aki egyénileg nullák vagytok, csak csordában érzitek magatokat erősnek.

A magyar paraszt...
Fantomasz
@Józsipapa: Az oddsok 1,34 , 5 , 9 ezért nem lesz ott .
Fantomasz
@fahrenheit451: A mi kutyánk kölkei megharapták a mi kutyáinkat .
kokopelli
@nezelodo: Amit soha nem fogok megérteni,hogy az Angolok,a Németek,a Franciák kitömik az ellenfeleiket
idegenben,és nincs közelharc,hanem a meccset élvezve még énekelnek is! Miben (kikben) lehet a hiba? (:-()
Ludmilla
úgy látom,a horvát rendőrség tette a dolgát.Pillanatok alatt elrendezték a dolgot...Így megy nálunk is?Látható,mennyire imádnak minket ... Biztos a szaros pelenka eldobóját keresték
reagens
Undorító olvasni a liberális magyargyűlölők idehányt mocskát. Ezek ilyenek. Nem felejtjük el nekik a szavazáskor és roncsellenzéki antimagyarra nem szavazunk!
nezelodo
@reagens: Már korán reggel ilyen fáradt vagy, és nem használtad ki a hatalmas szellemi muníciódat?! Három szóval rövidebb a mocskolódásod, mint amennyi szó ismerettel rendelkezel! Nem is kell több nyelvismeret egy mély-magyarnak, különben ha megfeledkezel magadról még gondolkodnál is!
görbetükör
@reagens: A magyart te gyűlölöd. A kritikus hangok a focihuligánoknak szólnak, nem a magyarnak.
Akik a ti láncos kutyáitok, akik szétverik a várost, az országot, akik drogos, alkoholos mámorban védik a magyar keresztény kultúrát.
justhpeter
@görbetükör: Manapság Borkai mutatja a magyar keresztény kultúrát: Konyak, Kokin, Kurvák.
reagens
@nezelodo: Én legalább magyar vagyok, nem úgy, mint az itt irkálók döntő többsége!
nezelodo
@reagens: Tudom hogy annak megítélése, hogy ki a magyar, Szálasi, Rákosi, Kádár, Grósz, Antall, Horn, Orbán alatt más mást jelentett, sőt Orbán alatt többször is változott, attól számítva, amíg a kiskertkapuban megrugdosott fiatal lobogó liberális demokratából mára mélykereszténynek hazudott igazi despota lett. És minden korban ezek sameszai kiáltották világgá az "örök igazságot" azokról akik nem értettek egyet velük. És hogy te magyar lennél? Akkor nem szolgálnád az ország kirablóit.
reagens
@nezelodo: Az ország kirabolói Fletóék voltak a libsikkel!
reagens
@görbetükör: Ha nem tudod a magyarok milyenek, miért szólsz bele?
görbetükör
@reagens: A magyarok mindenfélék, akárcsak bármely más nép. Ezért aztán egyéneket lehet szeretni és utálni is anélkül, hogy nemzetiségi kérdés lenne belőle.
Azon kívül egy nyílt fórumon beleszólok amibe csak akarok, ha kedvem úgy tartja. Tanuld meg elviselni.
nezelodo
@reagens: Igaz nem voltak szentek, de a most regnálóhoz képest kezdő, elsőéves ipari tanulók voltak, és sosem érnék utol a maffiatanszékről kikerült generációt, akik azt ígérték, beszüntetik a közvagyon ellopását. Fel is fogadtak néhány keresztényt, Simlicskától Csányin át Garancsiig, na meg a Lölö... Nem csoda ha a vezérünk meg olyan csóró, hogy ezeknek kell könyörögni egy kis repcsizésért, vagy ha valami szépet akar látni a Lölö a hajójára is felengedi. Na a Nemzethy Vejkó szegény az kivétel, most, hogy 13 milliárdot akar bevasalni rajta az a kizsákmányoló Brüsszeli bagázs, a Rasi szerint még a pöcse is összezsugorodott, és nem tudják miből éljenek meg, talán még a gödöllői kastélyra, vagy a fóti épület együttesre se futja.
reagens
@görbetükör: Te emlegetted a magyargyűlöletet, vagy elfelejtetted? :-)))))))))))))
Persze, hogy abba szólsz bele, amibe akarsz. Magam arra kérdeztem rá, miért teszed, ha csak ostobaságot vagy képes írni? Én meg ezt kérdezhetem meg nyílt fórumon. Tanuld meg elviselni! :-))))))))))))))))))))))))))
reagens
@nezelodo: Ha már itt a licitálásnál tartunk, biztos ismerős Zuschlag neve. Hány börtöntöltelék Fideszesről van információd, akik börtönviseltek? Csak úgy kérdezem, ha már licitálunk!
nezelodo
@reagens: Arra gondolsz, amikor egy polgári köröcskés jobbikos egy lakótelepi nyolcadik emeleti lakásban 800 fő részvételével konferenciát rendezett pályázati pénzből, és a befolyt összeget átutalták a Zusinak? A Mengyi Roland akkor még nem volt színen..
reagens
@nezelodo: Látod, hogy vannak ilyenek és olyanok is! Akkor?
görbetükör
@reagens: Mutass rá, hogy írtam én magyargyűlöletről!
Te viszont állandóan emlegeted, itt is, 6.14-es hozzászólásodnál.
A kérdezésed jogát én soha sehol nem vontam kétségbe, viszont te kérdéseddel rossz néven veszed, hogy beleszólok a témába. Erre reagáltam.
Nem megy ez neked, mert a mocskolódáshoz is kell némi vitakészség. Legfeljebb annyit érsz el, hogy önmagad értékeled a viták eredményét, aminek köze nincs a valósághoz.
reagens
@görbetükör: 8:57 "görbetükör
@reagens: A magyart te gyűlölöd. A kritikus hangok a focihuligánoknak szólnak, nem a magyarnak.
Akik a ti láncos kutyáitok, akik szétverik a várost, az országot, akik drogos, alkoholos mámorban védik a magyar keresztény kultúrát."

Olyan feledékeny vagy mostanában! :-)))))))))))))))))))))))))
görbetükör
@reagens: én a focihuligánokat vetem meg. Akár magyar, akár más nemzetiségű.
Szóval, hogy vagyok én magyar gyűlölő? A példád rossz volt. Kínlódsz, mert nincs ellenérved, vagy nem érted, mit írok?
reagens
@görbetükör: Összefüggéstelen vagy. Elmentek Horvátországba meccset nézni és megtámadták őket. Ezek milyen huligánok lennének ugyan?
kokopelli
@görbetükör: ..én emlékszem amikor a Népstadionban pl. a Fradi-Dózsa,vagy a Fradi-MTK után lovasrendőrök
és civil rendezők tartották féken a két tábort! Az effajta meccs utáni hőbörgés nem mostani szokás!"A magyar a
magyar ellen" is elég hosszú történelemre nézhet vissza! Amennyiben a foci még a bányászbéka schegge alatt
is "vegetál",úgy marad az utcai harmadik "félidő"!
görbetükör
@reagens: ugyanolyan focihuligánok, mint a horvátok. Mert a magyar "drukkerek" sem éppen a kulturált viselkedésükről híresek, mint akármely más nép focihuligánjai. Piálni, ocsmánykodni, petárdákat dobálni, verekedni, törni-zúzni szoktak. És aki ezeket megveti, nem a nemzetiséget gyűlöli, hanem a viselkedést.
És azokat, akik ezeket a roncsokat bátorítják és kihasználják. Bármely országban.
reagens
@görbetükör: Mondod ezt úgy, hogy a konkrét esetről semmit nem tudsz! :-))))))))
görbetükör
@kokopelli: Sajnos ez a tempó a barbárság legszebb jele. És az, hogy büntetlen marad, az ország szégyene.
görbetükör
@reagens: Nézd, van úgy, hogy a magyar focihuligánok támadnak és van úgy hogy őket támadják másfajta nemzetiségű huligánok. Egyiket sem sajnálom, mindkettőt megvetem.
Ez van.
reagens
@görbetükör: Szépen visszavonultál! :-)))))))))))
Aki ilyet csinál büntessék meg! Ha megyek az utcán a klub színeiben pompázó sálban, ne verjenek már meg. Se itthon, se ott!
görbetükör
@reagens: Majd ha itthon sem lesz focihuligán, akkor követelheted meg más országban is. Addig mindenki viselje tettének következményei. Aki ma kimegy focimeccsre, az csak balhézni akar. Mert már nem sport, nincs fair play, nincs játék, csak üzlet és dopping.
Akinek ez tetszik, azt ha összeverik, nem sajnálom, bármilyen színekben is "pompázik".
nezelodo
@reagens: Pontosan tudom, hogy a jobbik és a fidesz nyikhajai a szocik ifjú szélhámosaival együtt zabráltak a pályázati pénzekből, csak a hülye Zusi vitte el a balhét. Ma is a szocik nagyobb hányada a fideszes üzletekben is érdekelt. (Orbán tenyeréből esznek) Aki viszont tengelyt akaszt velük azt rabszíjon vezetgetik a kamerák előtt. Ennyi. Kár akár egyik akár a másik miatt tűzbe tenni a kezét az embernek.
kokopelli
@görbetükör: Amennyiben előző este a belvárosban vonulnak és a szokásos akármit bömbölik,azt
provokációnak veszik mindenhol az ottani hasonlók! Ezt a magyar "szurkolók" is tudták!...Pont!
reagens
@nezelodo: Szerintem, mindenki, aki közel volt a tűzhöz, belenyomta az orrát!
Yoda69
Ne aggodjatok a palyan is nagy veres lesz.
Remelem nagyot zakoznak a fijuk, nagy tetelben fogadtam ellenuk :)
reagens
@görbetükör: Németországban, Franciaországban meg ne járkálj az utcán, mert megölnek! Világos!
görbetükör
@reagens: Ne terelj. Van elég ismerősöm németeknél is, franciáknál is és még mindig élnek.
Azon kívül van kis hazánkban is elég no-go zóna.
A téma itt inkább a foci. Semmi nem bizonyítja jobban, hogy csak a szája jár sokaknak, amikor hazaszeretetről beszélnek. A fociban éppen elég az adott-vett külföldi játékos, nincs összeszokott magyar csapat. Sem a vereség, sem a győzelem nem kötődik már magyar szinekhez. Csak a pénzért vett játékosokhoz. Ide külföldieket vásárolnak, magyar játékos meg pénzért adja el magát külföldön. Ez ma a sport, aminek köze nincs a nemzethez, az országhoz, a magyar szurkolókhoz.
Mert ma minden a politikáról szól, arról, hogy az ellenzék ellenség, hogy aki másnak drukkol, az magyar gyűlölő.
Ennyi kárt még rendszer nem okozott ennek a népnek, mint ez. Remélem, egyszer kilábal belőle, bár nem hiszem, hogy én ezt még megérem. Én csak abban bízom, hogy a tisztességes, tényleg hazáját szerető kisebbség nem vész el teljesen, nem hal ki.
görbetükör
@kokopelli: Teljesen egyetértek. Ezt csak azok nem akarják tudni, akik provokálnak, akik szítják az ellenségeskedést. :(
reagens
@görbetükör: A Fradi szurkolóin kívül van olyan csapat, akiknek a drukkerei megróhatóak erőszakért? Itthon!
Menjél ki, mondjuk egy Mezőkövesd meccsre. Hol van ott durvaság?
Nem kéne a szurkolókat így egy kalap alá véve lesajnálni!
Ami az ellenzéket illeti, nem sajnálom őket. A fütyülős Juhász, az agresszív Tordai, vagy a fetrengő szocik és nem folytatom. Ellenség? Ha Orbánt akasztással fenyegetik, meg a Fideszeseket, akkor azok! Köszönjék maguknak.
Ballibsi és a hazaszeretet pedig egymást kizáró fogalmak!
görbetükör
@reagens: Nézd, te is egy kalap alá veszel minden ellenzéket. (Gyurcsányt is épp úgy fenyegették akasztással, egykutya minden politikus és fanatikus híve)
Én sem vagyok szent, nekem meg mindenki egyforma, aki ma kimegy focimeccsre.
Ez van.
kokopelli
@görbetükör: ...tényleg ne járkálj az utcán! A franciák meg a németek saját alagutat építenek a munkahelyig,
az üzletekig,az iskolákig stb! A Bundeswehr építi az alagutakat magyar kölcsönből! A Lölő nem kapta meg a
koncepciót,mert keveset kért! (;-))
kokopelli
@görbetükör: ...én a középiskolában majdnem elvégeztem egy bírói tanfolyamot,mivel a középiskoláknak
volt egy "igazi" budapesti bajnoksága,és ahhoz kellettek bírók!A vizsgához kellett kétszer partjelzőként sze-
repelni egy alsó osztályú felnőtt meccsen! Az egyik hétvégén egy sporttársunkat véresre verték a szurkolók
a bíróval együtt! Többen abbahagytuk a tanfolyamot,amit az én tornatanárom megértett,de kényes volt neki!
Már akkor sem értettem a nézők ill. az un. szurkolók állatias viselkedését! Azt is megállapítottuk,hogy a ma-
gasabb szinvonalú meccseken nagyobb a nézői fegyelem,mint a "kutyaütő csapatok" vetélkedőjén!
Cicamama55
Az EB óta kedvelem a horvát csapatot... Most este azonban, hajrá Magyarország!!
kokopelli
@Cicamama55: egy pár nagyon jó focista játszik a nyugati "igazi" bajnokságokban!...már régóta!!
Magyar egy se,ha csak nem a Lipcse kapusa egyedül,de abban sem vagyok biztos,hogy nem lett német!
Clavigo
"" hangosan ,erősen " fejtették ki véleményüket a horvát szurkolók...oszt jó napot.
kokopelli
@Clavigo: ..vannak olyan hülyék,akik a pofonokért "házhozmennek"! (;-))
kokopelli
@Cicamama55: a sokszoros magyar fiúk megcáfolják a Puskás Öcsi (állítólagos) mondását a "kis pénz kis foci,
nagy pénz nagy foci"-t! Nagy pénzért is lehet ß@r focit produkálni!
Cicamama55
@kokopelli: Már az első félidő közepén feladtam, nem bírtam nézni a szenvedésüket. Elég volt a párom szentségelését hallgatni, mindent tudtam! Ha egy magyar melós így dolgozna a munkahelyén, mint ahogy ezek az agyon fizetett emberkék fociznak- finis munka-azonnal elzavarnák! S ezeket hordozza a kormányunk a tenyerén! Gyalázat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.